פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים דו - בה.דו - זוג, 2.בה - בתוכה.רצחת את הבדיחה... מילא היית רושם לו CORE 2 DUo כרמז אבל למה להרוס ככה את הבדיחה?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים 3 אנשים הולכים לים,"סתום תפה","נימוסים" ו"צרות" צרות נאבד,אז סתום תפה ונימוסים הולכים לבוטקה של המציל (). סתום תפה עולה למעלה ונימוסים נשאר למטה,תופס כוסיות... סתום תפה בא למציל,ומדווח על האבדה המציל שואל אותו איך קוראים לך? סתם תפה איפה הנימוסים שלך? למטה מה אתה מחפש צרות? איך ידעת? :elkgrin: הבדיחה הראשונה שלי ;D
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים רצחת את הבדיחה... מילא היית רושם לו CORE 2 DUo כרמז אבל למה להרוס ככה את הבדיחה? כי זה כיף? 3 אנשים הולכים לים,"סתום תפה","נימוסים" ו"צרות" צרות נאבד,אז סתום תפה ונימוסים הולכים לבוטקה של המציל (). סתום תפה עולה למעלה ונימוסים נשאר למטה,תופס כוסיות... סתום תפה בא למציל,ומדווח על האבדה המציל שואל אותו הבדיחה הראשונה שלי ;D זה מזכיר לי את הגירסה הרוסית של צבוטותי וקוטותי.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים אפילו אותי זה לא הצחיק (אולי קצת, בכתה א'!)... : זאת המטרה נדמה לי..בדיחות גרועות, לא?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים זאת המטרה נדמה לי..בדיחות גרועות, לא?וכמה בדיחות גרועות באמת יש ב107 העמ' של הת'ארד? אולי 10%.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר חחח אני לא מאמין שאשכרה השקעת בציטוטים עם השמות של האנשים...ציטוט של: מצילציטוט של: סתום תפהחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.