פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים יש לי עוד כמה על האתיופים.. אבל הכל ברוח טובה כן?מה זה אתיופי מחוצ'קן?פררו רושה...מה זה ארבע אתיופים במכונית אדומה?כיף-כף..מה זה אתיופי עם כיפה של נחמן?קרמבו נגוס...
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים יש לי עוד כמה על האתיופים.. אבל הכל ברוח טובה כן? מה זה אתיופי מחוצ'קן? פררו רושה... מה זה ארבע אתיופים במכונית אדומה? כיף-כף.. מה זה אתיופי עם כיפה של נחמן? קרמבו נגוס... :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים למה אתיופים אוכלם רק שוקולד לבן?כדי לא לאכול את האצבעות!אתיופי עולה נהרג בתאונה ועולה לשמיים אז המלאך שואל אותו: גן עדן או גהנום?אז האתיופי עונה: מה אין מג"ב?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים כשאבא פרסי רוצה שהבן שלו יבוא, איך הוא קורא לו?COME SON (תגידו את זה בקול)
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים איך אומרים אישה בהריון עם תאומים?דובה.. (תגידו בקול תבינו).איך אומרים אישה בהריון שלל שלישיה?אם פי 3....ידעתי שהת'רד לא ימות!!!!!!!!!!!יחי הת'רד!!!!!!!!!1
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים אמרתי את מה שכתבת שקול ואז הבנתי, ענק !!! :lol: אני שמח שהחייתי את הת'ראד הזה...
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים להסביר למרות שזה יהרוס את הבדיחה?? נו טוב..come sun נשמע כמו קמצן בעברית..תגיד ותבין..וכן אני יודע שהרסתי..!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.