פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אני חייב לשים פה את הלינק הזהhttp://www.tzitut.com/V2/?topחלק גדול זה אגדות אורבניות אבל יש שם כמה דברים נכונים
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים הבדיחה הכי רגוע בת'רד הזהמה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח?למצוא חצי טולעת
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ימה יותר גרוע מלמצוא תינוק מת ב-10 פחיםאתם מכירים את זה שאתם קמים בלילה ללכת לשירותים ודופקים את הזרת של הרגל במשקוף או בארון?למה אלוהים למה בראת את האצבע הזאת למההההההההההההההההההההזה אחד הדברים היותר מרושעים ששמעתיאבל עדיין מצחיק בטירוף ;Dוהנה עוד אחתילד: "אבא איך באים ילדים לעולם?"אבא: "המממ...החסידה מביאה אותם בני"ילד: "כן אבל מי דופק את החסידה?"
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים r link=topic=217136.msg1913112#msg1913112 date=1163366257]הבדיחה הכי רגוע בת'רד הזהמה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח?למצוא חצי טולעתמה יותר גרוע מלמצוא חצי תולעת בתפוח?להרגיש את החצי השני בפהבדיחות טכניוןמהי ההגדרה המילונית של רקורסיה?עיין ערך רקורסיה.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אמא ושתי ילדיה הולכים לשופינגהאח הגדול :אמא תקני לי את הגלידה הזאתיהאמא: לא קונה לך כלוםהאח הקטן: אמא תקני לי את הגלידה הזאתיהאמא: אין בעיה תיקחהאמא לאח הקטן "אתה רוצה את האופניים האלה?האח הקטן: כן האח הגדול: אני יכול גםהאמא: לא אתה לא יכולוככה וככה הם מטיילים והם והאמא קונה רק לאח הקטן ולגדול שום כלוםבקיצור בדרך הביתה האח הקטן אומר לאח הגדול"נה נה בננה אמא קונה רק לי ולך לאאאא נה נה בננה"האח הגדול " לך יש סרטן בראש ולי לאאאא"בע בדיחות שחורותאם משהו לא אהב אני מצדיק אותו אין לי מושג איך זה צץ לי במוח
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים r link=topic=217136.msg1913112#msg1913112 date=1163366257]הבדיחה הכי רגוע בת'רד הזהמה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח?למצוא חצי טולעתמה זה חצי טולעת?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים r link=topic=217136.msg1913132#msg1913132 date=1163366971]אמא ושתי ילדיה הולכים לשופינגהאח הגדול :אמא תקני לי את הגלידה הזאתיהאמא: לא קונה לך כלוםהאח הקטן: אמא תקני לי את הגלידה הזאתיהאמא: אין בעיה תיקחהאמא לאח הקטן "אתה רוצה את האופניים האלה?האח הקטן: כן האח הגדול: אני יכול גםהאמא: לא אתה לא יכולוככה וככה הם מטיילים והם והאמא קונה רק לאח הקטן ולגדול שום כלוםבקיצור בדרך הביתה האח הקטן אומר לאח הגדול"נה נה בננה אמא קונה רק לי ולך לאאאא נה נה בננה"האח הגדול " לך יש סרטן בראש ולי לאאאא"בע בדיחות שחורותאם משהו לא אהב אני מצדיק אותו אין לי מושג איך זה צץ לי במוח אבל נכון שזה קצת מצחיק ????*בטעות עשיתי צטט במקום עריכה מצטער =]
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לא :'(צב אחד מגיע לתחנת משטרה ופונה לשוטר התורן: "נשדדתי על ידי כנופיית שבלולים!" השוטר: "אתה יכול לספר לי איך זה קרה?" - "אני לא יודע אדוני השוטר", אומר הצב, "הכל קרה כל כך מהר".
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ילד וילדה הולכים ערומים בחוף הים. הילד רוצה להרגיז את הילדה אז הוא מצביע על איבר מינו ואומר לה "תראי יש לי מה שאין לך" אז הילדה אומרת לו "אז מה אמא אומרת כשאני אהיה גדולה אני אקבל הרבה כאלו..."
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ביל גייטס עולה לבמה בכנס WINDOWS 2007 ומדגים את פעולתה של WINDOWS VISTA VOICE OPERATED, פתאום מישהו בקהל שולף מגה פון וצורח delete c: !!!אהבתי מאוד!בחור אחד נכנס לפאב ומבקש 10 טקילות ושותה אותם כמו גדול."היום הייתה המציצה הראשונה שלי" אומר לברמן. הברמן משיב "אם ככה, אז קח עוד אחת על חשבון הבית".משיב הבחור:" אם 10 לא העבירו את הטעם, לא נראה לי שזאת תעזור"הפיל אותי מצחוק אבלthat's just nasty
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים קבלו כמה גרועות במיוחד (מוואלה):ש:מאיפה קונים בולים?ת: בולגריהשאלה: למה לפיל יש חדק ארוך? תשובה: כי הוא פיל...מה זה בננה, תפוז ותותים? סלט פירות!שיכור נכנס לבנק עם שמיכה. רואה אותו מנהל הבנק ושואל אותו: "מה אתה עושה עם השמיכה הזאת?" עונה לו השיכור: "באתי לכסות את המינוס".
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים הינה הבדיחה הכי גרוע רשמיתשני זקנות יושבות בספסל פיתאום אחת אומרת לשניסוניה את יודעת שיש פה רח של משהי מתהסוניה? סוניההההההההההההההההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.