פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר אממ יחסית כן אבל עדיין לא משהו שאפשר לעבוד איתו ברצינות. מה הטמפ שאני צריך לשאוף לה?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים הטמפרטורה מספיק טובה עכשיו.כדי לשפר את הביצועים אתה צריך להוסיף עוד זכרון.מינימום עוד סטיק של 256MB במהירות זהה או גבוהה מהזכרון הנוכחי.הכמות שתוסיף תלויה במה אתה מתכוון להריץ ובתקציב שלך.כל תוספת עד שתגיע לג'יגה תראה שיפור בביצועים מעל 1GB זה כבר תלוי ביישומים שתריץ.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים ^^ מחזק. Nihility, אתה כתבת קודם משהו אחר? או שאני באיזה טריפ מטורף?! חחח אני יכול להישבע שהיה כתוב שם משהו אחר
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים תשמע גבר המשחה היא הכרחית ומאוד עוזרת לקירור של המעבד והיא חייבת להימרח בצורה נכונה לא יותר מדי אלא שכבה עדינה תקנה את המשחה תוציא בזהירות רבה את הגוף קירור של המעבד ותחזיר בזהירות חזרה אני מאמין שזה יעזור ואם לא אז תעקוב אחר הטמ'פ של המעבד כי במידה וזה מגיע ל70 אפילו פעם אחת אז רוב הסיכויים שהמעבד הלך .
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים זה ממש ממש ממש שטויות המעבד שלו יכול להגיע ל100 מעלות צלזיוסועדיין לא יקרה לו כלוםמניסיון ;Dהיום יש למעבדים הגנה נגד התחממות יתר, והם נכבים במצב כזהאני לא ממש יודע אם זה מתקשר ללוח אם או שזה המעבד עצמו שעושה את זהאבל אפשר את זה לברר ב פורום מעבדיםLIOR בטח יודעואני זוכר שהתסתובבו באינטרנט סרטונים של TOMS שמראים איך פעם המעבדים של AMD פשוט צלו את הכול שהורידו להם את הקירור באמצע משחקוהאינטלים שרדו, ואז יצא חלק ב בימי (עליית)תור הזהב של AMD שהראו אותם מתכבים היה אפילו איזה INTEL אחד שבסרטון הראשון עוד הריץ את המשחק - P3 אתם רואים לאן פלאי הטכנולוגיה מביאים אותנו...
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים הכוונה שלי הייתה לניצול מקסימלי של המעבד כי נגיד שעבר את ה70 75 מעלות ללא קירור ואוברקלוקינג מתקדם הוא אולי יפעל אח"כ אבל לא באותה רמה שפעל בהתחלה אחרת למה צריך מאוורר או מערכת קירור אם הוא יכול לשרוד בחום כזה ולהמשיך לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.