עבור לתוכן

מחשב איטי בטירוף

Featured Replies

פורסם

זאת עדיין טמפ' דיי גבוהה למנוחה... אתה מרגיש שיפור בביצועים?

פורסם
  • מחבר

אממ יחסית כן אבל עדיין לא משהו שאפשר לעבוד איתו ברצינות. מה הטמפ שאני צריך לשאוף לה?

פורסם

הטמפרטורה מספיק טובה עכשיו.

כדי לשפר את הביצועים אתה צריך להוסיף עוד זכרון.

מינימום עוד סטיק של 256MB במהירות זהה או גבוהה מהזכרון הנוכחי.

הכמות שתוסיף תלויה במה אתה מתכוון להריץ ובתקציב שלך.

כל תוספת עד שתגיע לג'יגה תראה שיפור בביצועים מעל 1GB זה כבר תלוי ביישומים שתריץ.

פורסם

^^ מחזק.

Nihility, אתה כתבת קודם משהו אחר? או שאני באיזה טריפ מטורף?! חחח אני יכול להישבע שהיה כתוב שם משהו אחר :kopfpatsch:

פורסם

תשמע גבר המשחה היא הכרחית ומאוד עוזרת לקירור של המעבד והיא חייבת להימרח בצורה נכונה לא יותר מדי אלא שכבה עדינה תקנה את המשחה תוציא בזהירות רבה את הגוף קירור של המעבד ותחזיר בזהירות חזרה אני מאמין שזה יעזור ואם לא אז תעקוב אחר הטמ'פ של המעבד כי במידה וזה מגיע ל70 אפילו פעם אחת אז רוב הסיכויים שהמעבד הלך .

פורסם

זה ממש ממש ממש שטויות המעבד שלו יכול להגיע ל100 מעלות צלזיוס

ועדיין לא יקרה לו כלום

מניסיון ;D

היום יש למעבדים הגנה נגד התחממות יתר, והם נכבים במצב כזה

אני לא ממש יודע אם זה מתקשר ללוח אם או שזה המעבד עצמו שעושה את זה

אבל אפשר את זה לברר ב פורום מעבדים

LIOR בטח יודע

ואני זוכר שהתסתובבו באינטרנט סרטונים של TOMS שמראים איך פעם המעבדים של AMD פשוט צלו את הכול שהורידו להם את הקירור באמצע משחק

והאינטלים שרדו, ואז יצא חלק ב בימי (עליית)תור הזהב של AMD שהראו אותם מתכבים

היה אפילו איזה INTEL אחד שבסרטון הראשון עוד הריץ את המשחק - P3 אתם רואים לאן פלאי הטכנולוגיה מביאים אותנו...

פורסם

הכוונה שלי הייתה לניצול מקסימלי של המעבד כי נגיד שעבר את ה70 75 מעלות ללא קירור ואוברקלוקינג מתקדם הוא אולי יפעל אח"כ אבל לא באותה רמה שפעל בהתחלה אחרת למה צריך מאוורר או מערכת קירור אם הוא יכול לשרוד בחום כזה ולהמשיך לעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים