פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים שלום לכולם....אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלוחשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתה יודע שכל האוזניות שכתובות כאן חוץ מאחת כולן פתוחות??כי אני חושב שאתה בטח תרצה לצאת עם הנגן הזה גם לבחוץ ! ואז חלק גדול כאן לא ממש מתאים כי הם לא אטומות ממש ...
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר מה זה משנה אם הם פתוחות או סגורות הכוונה היא שזה ירעיש ואנשים ישמעו את המוסיקה שלי או שזה קשור גם לאיכותרק האיכות מענינת אותי לא מעניין אותי כל השאר
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים האיכות זה לא בעיה .... כי אלה אוזניות טובות הבעיה היא אחרת ! שהאוזניות פתוחות מה שאומר שברגע שאתה נכנס איתם לאוטובוס אתה תצליח לשמוע את המוזיקה בתוספת רקע של "רעש אוטובוס" מה שאומר את כל הילדים =) ... בקיצור אני ממליץ מהרשימה על ה K 26P מהסיבה היחידה שכולם חוץ ממנו פתוחות מה שאומר שלא תיהנה מלצאת איתם לכל מיניי מקומות רועשים.... אבל אני עדיין חושב ש 205 HD או 212 PRO יהיו יותר טובות כי יש להם באס שהוא חלק גדול ממה שאתה מעוניין לשמוע... ( בנוסף זה נכנס לך ברמת המחיר שלך) ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.