עבור לתוכן

אני שעיר...=\ רוצה להוריד ת'שיערות בבטן...

Featured Replies

פורסם

אחרי שאני גומרת לרחם על הפליטים בדרפור אני מתחילה לרחם על גברים (סליחה, ילדים) שחושבים שתמצית גבריותם לעולם תהיה בגוש השיער על החזה/בטן/גב/ערווה שלהם. זה לא. זה סתם דוחה, זה מגרד, זה לא נעים כשמנסים לתת נשיקה מאד ארוטית על החזה ואז מגלים שכל הפה מלא בפרווה וצרייך לעשות חוט דנטלי. תחשבו אם הבנות לא היו עושות גרליים/גבות/שפם/בית-שחי? לפני 100 שנה הן באמת לא עשו וזה היה מקובל.

אם את יוצאת עם גברים חלקים בלבד אז אני צנצנת.

אל תדברי שטויות... שער על הגוף זה נתפס כגברי וזהו, כמו ששיער ארוך נחשב לנשי, אז מה לא אצא עם אחת עם שיער קצר במקצת?

סתם קטנוניות...

• תגובות 58
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת עד עכשיו באמת יצאתי רק עם חלקים, אולי ממש קצת פה ושם. גם למטה הייתי מכריחה אותם להוריד. מה אני אעשה שאני לא אוהבת פרווה? תהרוג אותי? אי אפשר להכריח בנאדם לאהוב משהו שפשוט דוחה אותו.

פורסם
:silly:
פורסם

בשבילך אני מוכן להוריד גם את העור :xyxthumbs:

פורסם

האמת עד עכשיו באמת יצאתי רק עם חלקים, אולי ממש קצת פה ושם. גם למטה הייתי מכריחה אותם להוריד. מה אני אעשה שאני לא אוהבת פרווה? תהרוג אותי? אי אפשר להכריח בנאדם לאהוב משהו שפשוט דוחה אותו.

מה שדוחה אותך לא בהכרח דוחה אחרים.

פותח הפוסט, עזוב את כולם.

תשב אם עצמך ואם זה טוב לך, תעשה זאת (למרות שלא ביקשת דעה אלא דרך :screwy:)

ולא בשביל אף אחד אחר, מי שבאמת אוהב אותך לא יראה לא שערות ולא שומן ולא פצעים ולא נכות...

ואם צריך לעשות דברים בשביל אנשים כדי שתמצא חן בעינהם אתה לא רוצה את האנשים האלה לידך.

עשה מה טוב לך, תמיד יהיה לאנשים מה להגיד.

פורסם

לפותח הנושא...

תעשה שעווה...אבל לפני תגזור קצת את השער..ככה שמעתי שעושים בכדי למנוע כאב..

נ.ב

אשכנזים שולטים xD

פורסם

פותח הת'ראד, תתעלם מכל התגובות המפגרות כאן. אם יש בך חלק שמפריע לך, ואתה יכול לטפל בו, תעשה את זה. אל תעשה את זה כי אחוז מסויים מהבנות אוהבות את זה בדרך מסויימת, תעשה את זה כי אתה אוהב את זה בדרך מסויימת. אני יכול להגיד לך שאני עשיתי לייזר וכל אותם הטמבלים בהתחלה אמרו לי מה שאומרים כאן לך, שזה לא גברי, מאוד מאוד דווקא אהבו את הרעיון אחרי שהם ראו את התוצאה, וחלק עשו גם.

בכל מקרה, זה ממש לא משנה. תעשה מה שאתה אוהב, ואל תשים זין על אף אחד אחר, גם לא בנות. זה מה שאני מחשיב להיות גבר, לא לגדל תאים מתים מהעור.

עריכה: עכשיו שמתי לב שאמרת שאתה בן 15. אם אתה חושב על פתרון קבוע, אז תחכה עם זה כמה שנים, אחרת אין טעם.

פורסם

ילדים להירגע בבקשה!

לגבי פותח התרד מה קיבינמט מפריע לך שאתה לא רוצה לעשות בשאווה זה דרך מקובלת ונראה לי שהיא גם עובדת תנסה פעם אחת לא טוב לך תשרוף כמו שאמרו.

פורסם

קודם כל תפסיקו אם השטויות שלכם מפיתאום לישרוף :screwy:

לגבר חייב ליהיות שערות אין מה לעשות אבל במידה מסויימת!

שעווה כמו שאמרו זה הפיתרון הכי טוב אבל כואב.

יש גם כל מיני קרמים אבל זה לא טוב כמו שעווה.

ולייזר בכלל לא כדי לעשות אני מעדיף שיהיו לי שערות מאשר שלא יהיו לי .

בכל מיקרה תטפל בזה זה סתם מוריד לך תביטחון העצמי.

אני הייתי ממליץ לך כל פעם שזה גודל תספר את זה במכונת תיספורת הכי טוב(תוכל לספר באיזה מידה שנוח לך)!

ואז בעתיד לעשות בגב בבטן ואיפה שתירצה בלייזר.

בקשר לשעווה ולקרמים לך לקוסמטיקאית היא כבר תיתן לך פיתרון נחמד.

ולך לפורומים מתאימים שיעזרו לך בצורה יותר אישית. כמו YNET פרש תפוז ......

בחורות אוהבות גברים חלקים/לא שעירים מידי, הבנות ישר חושבות שאתה בנאדם נקי. הרגשה נקייה נותנת לך ביטחון עצמי מבין לך על זה.

בקיצור תיקנה מכונת תיספורת או שיש לך ותעשה בעצמך הכי טוב להתחלה. :xyxthumbs:

פורסם

משעשע אותי ציבור המשתמשים כאן שטוען שהוא הגדיר מה דרוש להיות גבר, כשהרוב המוחלט של המגיבים פה מתחת לגיל 18 בכלל.

פורסם

משעשע אותי ציבור המשתמשים כאן שטוען שהוא הגדיר מה דרוש להיות גבר, כשהרוב המוחלט של המגיבים פה מתחת לגיל 18 בכלל.

זה משנה באיזה גיל המגיב? (כל עוד הוא לא תינוק כלומר.)

פורסם

ברגע זה הכרזת שאתה אידיוט. מזל טוב.

פורסם

אתה מעל 18,

אתה כבר גבר?

ובכלל מה זה להיות גבר? שערות? למפח חזה ולהרים גבה ואת העף גבוה למעלה?

למה שאתה מתכוון "בגבר" יש כבר אני מכיר ילדים בני 12 שהם הרבה יותר גברים "מזקנים" כמוני.

גבר זה אחד שיש לו בן הרגליים XXX ולא, לא הכוונה בלעשות שטויות ולהראות לחברה כמה אומץ יש לך, הכוונה באבר מין שאיתו אתה יכול להביא ילדים לעולם וזה בערך הגיל שבו אתה הופך להיות גבר.

ואם אני אחזור קצת אחורה לנושא ולדברים שאמרתי קצת קודם:

פותח פוסט יקר,

עשה לעצמך טובה, אני בטוח שבאמת ובתמים רצית עצה\רעיון וכו'... אבל כמו שאתה רואה לא תקבל את זה כאן.

חוץ מזה אני באמת חושב שאלייך לשמוע לעצמך בלבד, כמו שכבר אמרתי עשה מה טוב לך ולא מה שנראה לאחרים... זה מבחינתי ה"גבר" שאתם מתכוונים...

אגב,

משעשע אותי לחשוב איך חכם זה לפי גיל\פזם בפורום\תפקידך בכוח בפורום ושלכל דבר יש תאריך.

פורסם

תעשה מה שבא לך................ וחוץ מזה אולי תשים תמונה שניראה את חומרת המצב אולי בכלל נעשה מגבית בשבילך להסרת שער בליזר

פורסם

תעשה מה שבא לך................ וחוץ מזה אולי תשים תמונה שניראה את חומרת המצב אולי בכלל נעשה מגבית בשבילך להסרת שער בליזר

או שלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים