עבור לתוכן

אני שעיר...=\ רוצה להוריד ת'שיערות בבטן...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן , זאת הבטן שלי...ולא רק בגלל זה אני רוצה להוריד...בגלל הכל

אני לא מרגיש בנוח עם זה

• תגובות 58
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשרוף עם מצית

די יעיל אבל מאד מסריח :)

פורסם

אני במקומך הייתי מדלל את זה. במקום להוריד. גם נראה יותר טוב, גם פחות שערות, וגם אתה לא יוצא הומו שמוריד שערות בשעווה.

פורסם
  • מחבר

ואיך אפשר לדלל את השיערות ?

פורסם

אני דווקא מכיר בת אחת שרוצה בנים ללא שערות.. היא חושבת שזה מגעיל.

אני גם דיי בטוח שרוב הבנות ככה(או שאני טועה?).

פורסם

דילול\משחה וכו'...

יגרום לשערות שלך רק להיות קשות יותר ויותר וכהות יותר ויותר...

כך בחשבון שכשאתה מתחיל.. בעיה להפסיק.

פורסם

קח בחשבון גם שאתה עלול בלי לשים לב להפוך ל...

פורסם

UnsignedInteger אתה לא טועה...אני מכיר המון בחורות שחושבות שגברים חלקים זה סקסי ואסתטי וכו'.....

פורסם

UnsignedInteger אתה לא טועה...אני מכיר המון בחורות שחושבות שגברים חלקים זה סקסי ואסתטי וכו'.....

אני מכיר המון בחורות שאומרות דבר אחד ועושות דבר שני.

פורסם

יש קרם להשרת שיער אבל לא יודעת עד כמה הוא יעיל על שיערות בטן (אין לי) ומה עובי השיער ושות'. תעשה שעווה, באמת.

פורסם

שיערות בבטן זה סממן לגבריות, אין לך מה להתבייש בזה. לי יש ולאחוז ניכר מהחברים שלי יש, ואף אחד מאיתנו לא מתבייש בזה.

אל תהיה אפס, אל תאמין למה שאתה רואה בסרטים ובטלויזיה, הם מוכרים לך ולעוד רבים כמוך מציאות מעוותת, שקרית.

אם הטבע ברא אותך עם שיערות בבטן, סימן שהן צריכות להיות שם. תפסיק להסתכל על הגוף שלך ולחשוב מה לא בסדר, כי מושלם אתה לעולם לא תהיה, וגם לא אף אחד אחר. :nono:

פורסם

שיערות בבטן זה סממן לגבריות, אין לך מה להתבייש בזה. לי יש ולאחוז ניכר מהחברים שלי יש, ואף אחד מאיתנו לא מתבייש בזה.

אל תהיה אפס, אל תאמין למה שאתה רואה בסרטים ובטלויזיה, הם מוכרים לך ולעוד רבים כמוך מציאות מעוותת, שקרית.

אם הטבע ברא אותך עם שיערות בבטן, סימן שהן צריכות להיות שם. תפסיק להסתכל על הגוף שלך ולחשוב מה לא בסדר, כי מושלם אתה לעולם לא תהיה, וגם לא אף אחד אחר. :nono:

יפה אמרת חבר :cool2:

אנחנו הגברים נועדנו להיות גברים ונמשיך להיות גברים! ונראה לכל העולם שאנחנו גברים!

אם לא טוב לבנות להסתכל על גבר שעיר שיילכו יחפשו מי שיז**ן אותן :smile1: (אני מוכן להוריד בשביל זה.. :lol: )

פורסם

אני דווקא מכיר בת אחת שרוצה בנים ללא שערות.. היא חושבת שזה מגעיל.

אני גם דיי בטוח שרוב הבנות ככה(או שאני טועה?).

את מי אתה שואל? את שתי הבנות היחידות שרשומות בפורום? ;)

גם לדעתי שיער בחזה זה סמל של גבריות.. אין לך מה להרגיש לא בנוח..

אני מכיר מישהו בגיל שלך שיש לו כבר שערות בגב... אבל הוא לעומתך שם זין על כולם ואם מה שמפריע לך זה בנות הוא דוגמה טובה שזה לא באמת משנה..

פורסם

יש אנשים שהטבע ברא אותם עם סרטן :kopfpatsch: מה הם צריכים לעשות? להבליג ולהבין שאף אחד לא מושלם?

הבנאדם רוצה לשפר את עצמו בעיני עצמו ובעיני אחרים, ולהראות יותר טוב.. זכותו. אם אין לכם איך לעזור לו, אז אל.

פורסם

אחרי שאני גומרת לרחם על הפליטים בדרפור אני מתחילה לרחם על גברים (סליחה, ילדים) שחושבים שתמצית גבריותם לעולם תהיה בגוש השיער על החזה/בטן/גב/ערווה שלהם. זה לא. זה סתם דוחה, זה מגרד, זה לא נעים כשמנסים לתת נשיקה מאד ארוטית על החזה ואז מגלים שכל הפה מלא בפרווה וצרייך לעשות חוט דנטלי. תחשבו אם הבנות לא היו עושות גרליים/גבות/שפם/בית-שחי? לפני 100 שנה הן באמת לא עשו וזה היה מקובל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים