פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף.בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט?תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים יש לך אפשרותשל ללכת לאפשרויות של SOUND AND AUDIO ב CONTROL PANEL ושם לבחור בסכמת NO SOUND ל WINDOWS זה אמור להשקיט את הקולות של הדיפדוף והמחיקה וכוובתוך המשחקים אתה יכול פשוט להנמיך את העוצמה של הקול עד הסוף או לבטל לגמרידבר שיכול להוסיף לך אפילו ביצועיםבמיוחד אם באותו הזמן אתה גם מקרין סרט.אין לי פתרון כרגע שיאפשר לך גם להקרין סרט עם קולוגם לשחק ולשמוע (נגיד באוזניות)אבל זה אולי יעזור לך
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אכן מאוד מומלץ כרטיס קול נוסף. ככה לא צריך כל הזמן להתעסק בהגדרות. פשוט תגדיר את התוכנה של הסרטים להשתמש בכרטיס קול השני, וכל הבעיות שלך ייעלמו.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים זה מה שחשבתי אך לא היה לי נסיון בנושא ולכן לא יכולתי להמליץ עליו ב 100%אז השאלה שלי היאהאם מערכת ההפעלה יכולה לתפעל שני כרטיסים במקביל?או נגיד אפילו לנגן דרך שניהם? את אותו הדבר?איך היא מתמודדת עם זה?ואם כן איפה אתם מגדירים את זה?זה נראה לי שהתוכנה של הנגן צריכה להיות מוגדרת לנגן על הכרטיס, לא?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר הפתרון הוא יעיל אך יקר במקרה של ראיית וידאו ועבודה עם המחשב פעם בשבוע.בכל אופן תודה רבה.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים סתם מתוך עניין, אני גם ניסתי לעבוד עם שני כרטיסים (ONBOARD וAUDIGY 2) והם התנגשו ולא הצלחתי להגדיר לכל אחד מה הוא עושה. איך עושיםזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.