פורסם 2002 בנובמבר 3023 שנים אתם כל הזמן בוכים שאזרחים ערבים תמימים מתים אך לא בוכים על כך שיש פיגועים ואזרחים ישראליםהא? מאיפה לך?
פורסם 2002 בנובמבר 3023 שנים אתם כל הזמן בוכים שאזרחים ערבים תמימים מתים אך לא בוכים על כך שיש פיגועים ואזרחים ישראליםהא? מאיפה לך?באמת מאיפה לך?פעם אחת אני רוצה להבין, את האמרה של הימנים, שהשמאלנים, בוכים על הערבים ולא על היהודים, שאנחנו אוהבים את הערבים, שאנחנו שונאים את ישראל וכו'...
פורסם 2002 בנובמבר 3023 שנים מאיפה לי? לך תדבר עם שמלאני! : אני שמאלני אני לא בוכה שאזרחים ערבים תמימים מתים, כי רובם לא תמימים..(הפלסטינאים) ואני דווקא בוכה מאוד שיש פיגועים ואזרחים ישראליים נרצחים... (בוכה- בלב, ללא דמעות, לכל החכמולוגים שיתחילו להציק.)
פורסם 2002 בנובמבר 3023 שנים עקב ריבוי ההסתה והפגיעה על רקע דתי ולאומני אני נועל את הת'רד הזה לפני שיהפוך למשהו לא נעים.אני ממש מצטער שאני צריך לעשות את זה אך לא נשארה לי ברירה ואיני יכול לפנות אינספור לכל משתמש ומשתמש במטרה למתן את דבריו.ברצוני להוסיף כי חוקי הפורום אינם מתירים פגיעה בקבוצה כזו או אחרת על כל רקע שהוא.אני מקווה שתיישמו את הלקח בת'רדים הבאים.בברכה,אורי שפיר,אחראי פורום אקטואליה ותרבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.