עבור לתוכן

למה המדינה שלנו במצב כזה.!

Featured Replies

פורסם

אתם צודקים החרדים אשמים מחלק מהדברים שקרו למדינה במיוחד הכלכלי שהם שואבים את הכסף

אבל כל המצב הביטחוני אני מאשים רק את השמאלנים!! נימאס לנו שהורגים אותנו ואתם מצדיקים את הרוצחים ושאנחנו הורגים אותם אתם מצדיקים את הערבים.

אתם מדברים על הכיבוש...

אז אני רוצה לברר משהו

אנחנו עשינו איתם מלא הסכמי שלום והם קיבלו שטחים ונשקים (הסכם אוסלו המקולל) ומי לא קיים את ההסכמים הם! אז למה לעזעזל שנבטח בהם שוב? נמאס כבר שהדם שלנו נשפך ואתם שוב מצדיקים את הרוצחים.

הם שונאים אותנו והם הורגים אותנו וגם עם נחזיר להם את השטחים הם רוצים את ירושלים ואז הם יעשו לנו צרות על ירושלים והמצב יחזור לקדמותו.

אתם ראיתם על איזה שטות התחילה האינדפתה בגלל ששרון ניכנס להר הבית. הם מחפשים כל סיבה בשביל להתחיל איתנו מלחמה! אז בוא נעשה מלחמה! ואז יהיה שקט! שיבינו מה צה"ל יכול לעשות שהיידים שלו לא קשורות.

להאשים את הדתיים זה פשוט שהם לא מתגיסיים אבל מה עם הסרבנים למה הם לא מתגייסים?

אתם פשוט עיוורים אתם לא יודעים שהם רוצחים שאי אפשר להאמין להם ורק כח הם מבינים! עד שלא יקרה לנו מה שקרה בניו יורק רק באזריאלי ויהו כמה מאות הרוגים באותו פיגוע (שיכל לקרות עם המטוס של ארקיע) אתם לא תתועררו.

השמאלנים גורמים לעם היהודי להיכחד! פשוט ככה אותנו רוצחים ואתם מצדיקים אותם אנחנו רוצחים את שלוחי הפיגועים ואת המחבלים ואתם באים בטענות!

• תגובות 64
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם צודקים החרדים אשמים מחלק מהדברים שקרו למדינה במיוחד הכלכלי שהם שואבים את הכסף

אבל כל המצב הביטחוני אני מאשים רק את השמאלנים!! נימאס לנו שהורגים אותנו ואתם מצדיקים את הרוצחים ושאנחנו הורגים אותם אתם מצדיקים את הערבים.

אתם מדברים על הכיבוש...

אז אני רוצה לברר משהו

אנחנו עשינו איתם מלא הסכמי שלום והם קיבלו שטחים ונשקים (הסכם אוסלו המקולל) ומי לא קיים את ההסכמים הם! אז למה לעזעזל שנבטח בהם שוב? נמאס כבר שהדם שלנו נשפך ואתם שוב מצדיקים את הרוצחים.

הם שונאים אותנו והם הורגים אותנו וגם עם נחזיר להם את השטחים הם רוצים את ירושלים ואז הם יעשו לנו צרות על ירושלים והמצב יחזור לקדמותו.

אתם ראיתם על איזה שטות התחילה האינדפתה בגלל ששרון ניכנס להר הבית. הם מחפשים כל סיבה בשביל להתחיל איתנו מלחמה! אז בוא נעשה מלחמה! ואז יהיה שקט! שיבינו מה צה"ל יכול לעשות שהיידים שלו לא קשורות.

להאשים את הדתיים זה פשוט שהם לא מתגיסיים אבל מה עם הסרבנים למה הם לא מתגייסים?

אתם פשוט עיוורים אתם לא יודעים שהם רוצחים שאי אפשר להאמין להם ורק כח הם מבינים! עד שלא יקרה לנו מה שקרה בניו יורק רק באזריאלי ויהו כמה מאות הרוגים באותו פיגוע (שיכל לקרות עם המטוס של ארקיע) אתם לא תתועררו.

השמאלנים גורמים לעם היהודי להיכחד! פשוט ככה אותנו רוצחים ואתם מצדיקים אותם אנחנו רוצחים את שלוחי הפיגועים ואת המחבלים ואתם באים בטענות!

מי מנהל המדינה בשנים האחרונות? ימניים לא שמאלנים...

פורסם

הייתה ממשלת אחדות.

חכה הממשלה הבאה תיהיה של שרון בלי פרס ושום ממשלת אחדות!

ואתה תראה איך המצב ישתנה!

פורסם

הייתה ממשלת אחדות.

חכה הממשלה הבאה תיהיה של שרון בלי פרס ושום ממשלת אחדות!

ואתה תראה איך המצב ישתנה!

תשמע ...

כמה עצוב שזה נשמע

הכל התחיל מביבי

שהפר כמה הסכמים

ומשם זה היה כדור שלג :(

הממשלה הבאה כן תיהיה ממשלת אחדות

ומומלץ ממשלת אחדות חילונית !

היום כבר אין הבדל מהותי בין שמאל לימין

גם אריק יעשה שלום

וגם יפרק התנחליות לא חוקיות !

הכל שאלה של זמן

השמאל יודע שהוא טעה והימין מתגמש

בדיוק כמו שאריק עושה

וטוב שכך

אולי נגיע למצב יוטופי (מצב מושלם)

שבו אנשים יבינו שאין מקום לימין ושמאל

צריך לעשות מה שצודק

הם צריכים לקבל מה שמגיעה להם (לטוב ולרע !)

פורסם

לחסל לעשות אותו קדוש מעונה ולצפות ליותר פיגועים, ומה עושה אותך כל כך שונה מהם אם התשובה היחידה שלך זה הרג?

הימין הנאור לא מוכן להודות שהוא נכשל, הימנים לא יכולים להאשים את השמאל לעד כי השמאל כבר מת.

פורסם

כי שמנסה להרוג אותי אני יחסל אותו קודם!

ולהתחיל לחסל כן לחסל כל מי שקורא לפיגועים.

ועובד משהו איך אתם עדיין יכולים להגן עליהם אחרי שאתם רואים את האימהות הזונות האלו שולחים אותם לעשות את הפיגועים. ואחרי זה הם מתחילות לשמוח אחרי שהוא הרג כמה אזרחים.

אם זה היה באפשרותי כמה פצצות של 20 טון על כל עזה רמאללה.....

ושקט........

פורסם

אל תיעלב אבל ההגיון הזה לגמרי חולני, ואין שום תועלת בלדבר איתך, כל מילה שיוצאת מהפה שלך מלאה בגיזענות ושינאה.

פורסם

זאת לאו דווקא גזענות ושנאה. ילד בגן יודע שמשא ומתן לא מנהלים עם טרוריסטים (!), ומעניין שדווקא המבוגרים אינם יודעים זאת!

הטיפול היחיד בטרור הוא טרור!

פורסם

אבל ילד בגן לא יודע שאין לו ברירה.

פורסם

בקשר לחרדים, הפתרון שאני חושב שהוא המתאים ביותר

להעיף את כולם מהכנסת, או להשאיר מספר ממש ממש מצומצם שלא יוכל להשפיע על החוקים, התקציבים, ושאר הדברים החשובים במדינה, הדת צריכה לתפוס במדינה חלק סימבולי בלבד.

בקשר למצב הבטחוני, צריך להחליף את עראפת, אחרי זה לעשות שלום, וכמו שאני רואה את זה, עם ממשלת ימין לא יהיה שלום...

(תראו לאן שרון דירדר אותנו, יכול'יות שגם עם ממשלת שמאל זה היה קורה, אבל עדיין, הימין "שלט")

פורסם

להעיף את החרדים שמאלנים וערבים!

אם ממשלת שמאל תיהיה ישראל תיהיה שייכת לערבים.

צריכים ממשלה ימינית שתכנס בהם על כל פעולת טרור! שתגרום למשפחה של המחבל ולכל מי שהיה קשור לפיגוע סבל

פורסם

זאת לאו דווקא גזענות ושנאה. ילד בגן יודע שמשא ומתן לא מנהלים עם טרוריסטים (!), ומעניין שדווקא המבוגרים אינם יודעים זאת!

אה וואלה? אז אתה מסכים איתו? להפיל פצצות של 20 טון עליהם? להרוג אנשים תמימים שלא קשורים לעניין רק בגלל שהם נולדו שם?, תגיד לי מה בדיוק עושה אותך יותר טוב מהם?.

פורסם

אה וואלה? אז אתה מסכים איתו? להפיל פצצות של 20 טון עליהם? להרוג אנשים תמימים שלא קשורים לעניין רק בגלל שהם נולדו שם?, תגיד לי מה בדיוק עושה אותך יותר טוב מהם?.

"There are no innocent ppl, u live on this plant- ur guilty - f*ck u!"

- Goerge Carlin

מצטער על זה, פשוט אני חושב שצריך להכניס טיפ טיפה הומור בת'רד הזה :-[

פורסם

להעיף את החרדים שמאלנים וערבים!

אם ממשלת שמאל תיהיה ישראל תיהיה שייכת לערבים.

צריכים ממשלה ימינית שתכנס בהם על כל פעולת טרור! שתגרום למשפחה של המחבל ולכל מי שהיה קשור לפיגוע סבל

דווקא ממשלה ימנית זה מה שאנחנו לא צריכים ::)

צריך ממשלת אחדות (אבל שנשלטת על ידי השמאל)

צריך להשאיר חלק מן הערבים בכנסת, רק את אלו שלא קראו קריאות בעד האינתיפדה וכו'

בכל פעולת טרור יש להמשיך בהריסת הבית של המחבל, ולעצור את המתכנן, ולהחזיק אותו בתור שבוי, כקלף מיקוח (אם יהיו הרבה כאלה)

פורסם

תמימים

על מי אתה מנסה לעבוד

ילדים בני 10 זורקים על החיילים אבנים ושהחיילים רודפים אחריהם הם שמים להם מטעני חבלה! זה תמימים

אתם מביאים את זה על עצמכם!

חכו יגיע יום שלישראל ימאס! ומטוסים יטוסו מעל עזה רמאללה.... ופשוט יפילו עליכם פצצות ומה יעשה האו"ם המאפן יגנה. שיגנה עד מחר! ראינו מה האו"ם שווה.

מלמדים אותם מגיל 0 לשנוא אותנו.

ועוד משהו חשוב מאוד אם באמת השלום היה חשוב להם אז למה הם פוגעים בשמלאנים? כמו שהיה בכפר הזה שהבחור שעובד בערוץ 2 שהמשפחה שלו חוסלה על ידי מחבל

הרי הוא שמלאני הוא לטובתם!

*צונזר עקב התבטאות מסיתה*

אין לי מושג מה עובר לכם בראש אבל תפסיקו להאשים ימינים כי מי שמביא עלינו את המכה זה אתם יכולנו לסיים את העניין ממזמן אבל אתם עם השלום. אוקיי חתמנו איתם הסכמי שלום ומה קיבלנו עוד הבטחות ופתאום הם רוצים עוד שטחים כמו ירושלים כמו שברק רצה לתת לה כמעט 90% מירושלים. ממתי ירושלים שלהם מה קרה פתאום הם רוצים אותה הם מדברים על שטחים 67 פתאום ירושלים.

זה מה שמראה ששלום אף פעם לא יהיה עד שכל ישראל לא תיהיה שלהם ובעזרתכם השמאלנים היא תיהיה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים