פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן.איך אני עושה את זה?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים כנס ל settings add or remove programsסמן וי למעלה ליד show updatesויהיה לך windwos internet explorer 7תלחץ עליו ותעשה הסר.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אין לי את התוכנה בהסרה / הוספה למרות שסימנתי את "הראה עידכונים"איך בכל זאת מסירים את הארור הזה???
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אכן יש בעיות עם ה- 7 הסופי (אפילו לא ביתא)יותר מדי אתרים קבועים שאני רגיל לגלוש בהם פשוט לא עולים כמו שצריך ב- 7גם אני חזרתי ל- ie 6 התהליך היה די פשוט ההסרה צריכה להופיע ב- add remove programsאם לא מופיע תחפש ב- google יש קובץ ini או מפתחות ב- registry שמסמנים איזו תוכנות יוצגו ב- remove programs
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים כן הרבה בעיות איתו,הוא לא מופיע לי בadd remove programs ושחזור מערכת לא בא בחשבון כי זה ההתקנה בוצעה מלפני שבועיים שלוש בערךNJorl, אני אשמח אם תביא לי את השם של הקובץ שעליו דיברת תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים תבדוק מה הם כותבים בפסקה האחרונה של הדףhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;q293907
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.