עבור לתוכן

נגמר הבלאגן.. עכשיו לכולם יש מלווה 3 חודשים והגבלת נוסעים ל2

Featured Replies

פורסם

What does ABS do for me? ABS can improve vehicle stability, steerability and stopping capability.

When the braking force created by the driver is greater than the tire can handle, the wheel can lock up. Locked wheels can create vehicle instability problems and prevent steering around obstacles in the road. Stopping distance on many slippery surfaces will also increase with locked wheels. Four-wheel ABS prevents wheel lock-up in situations in which the wheels might normally lock, such as on slippery roads.

לקוח מhttp://www.abs-education.org/faqs/faqindex.htm

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי אתה מדבר שטויות אבל ממש אין לי כח להתווכח על זה בכל מקרה carsforum כדיי להיות בטוח

maslulim.co.il

אני מציע שתרשם לקורס, יש לך המון ללמוד

אגב כל מה שאני אומר נבדק על ידי המדריכים בקורס והוכח לנו בקורס (כן כן, הוכח עם אוטו)

mtmn

הסיטואציה היחידה שבה נעילת גלגלים תגרום לרכב למרחק העצירה לגדול לעומת אי-נעילת גלגלים היא על שמן כלשהו, ובמקרה כזה אפילו יותר בטוח לנעול גלגלים (הרכב ימשיך קדימה) לעומת אי נעילת גלגלים (הרכב יסתחרר עד שהוא ייכנס במשהו).

אבל כולכם שוכחים דבר אחד קטן

אתם לא ABS, וללחוץ ולעזוב את הברקס לוקח חצי שנייה עד שנייה בכל פעם (בלי הזמן של הלחיצה עצמה אלא רק העזיבה והלחיצה)

בזמן זה מופעלים על הרכב 0 כוחות שמנסים לעצור אותו

פורסם

[לא קראתי את שאר הדיון]

הבעיה בנעילת גלגלים היא שאתה מאבד את יכולת ההיגוי של ההגה.

למרות שבמקרה הזה אתה יכול להפסיק לבלום, להגות ואז להמשיך, זה קצת קשה ליישום..

פורסם

שזה בדיוק מה שאמרתי

אני רק הוספתי שכדאי לקחת קורס נהיגה מתקדמת בה מתרגלים את זה

פורסם
  • מחבר

קודם כל אמרתי שזאת דעתי.. אם אתה אומר אחרת ואתה אומר שלימדו אותך בקורס את זה אז כנראה שאתה צודק..

חד וחלק

ואגב אני נוהג באוטו ללא abs (לגאסי שנת 91) ורק פעם אחת קרה לי שננעלו הגלגים והאוטו נתן תחושה של החלקה בגלל זה הדעה שלי (לא בגשם)

פורסם

ועדיין אני ממליץ על הקורס

הוא לא יקר, לא ארוך מדי (לנו היה 8 שעות כי זה היה מקרה מיוחד, בד"כ זה בערך 6 שעות רצופות)

פורסם
  • מחבר

מה מחיר הקורס פחות או יותר? (אני יעשה אותו במוקדם ובמאוחר זה הכל עניין של כסף..)

פורסם

כן גם אותי זה מענין.

דרך אגב יש לך פרטים על הקורסים של נהיגה ספורטבית שהם מציעים, אם כבר אני אלך לקורס נראה לי זה יהיה כזה.

פורסם

מה מחיר הקורס פחות או יותר? (אני יעשה אותו במוקדם ובמאוחר זה הכל עניין של כסף..)

ההתחלתי הוא בסביבות 900 שקל, ככל שמגיעים יותר אנשים באופן מאורגן המחיר יורד לכל אחד

כן גם אותי זה מענין.

דרך אגב יש לך פרטים על הקורסים של נהיגה ספורטבית שהם מציעים, אם כבר אני אלך לקורס נראה לי זה יהיה כזה.

הקורס נהיגה מתקדמת הוא הבסיס (בו גם משולבים אלמנטים ספורטיביים) ואחריו יש קורס נהיגה ספורטיבית, המתבצע אחד על אחד עם מדריך, בדר"כ בכביש נס-הרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים