פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים כמו שכבר אמרתי,יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלאהם יכולים לעשות שהחוק יהיה תקף רטרואקטיבית, ולכן זה יחול על כולם.הם יכולים שחוק לא יהיה תקף רטרואקטיבית, ובמקרה כזה אתה צודק.כמו שאמרתי, צריך לחכות שיעבור החוק ואז לראות. אין טעם אפילו להמשיךאת הדיון הזה עכשיו, אלא אם כן פתחנו פורום ניבוי עתידות כאן
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אני בטוח שמשרד הרישוי חושבים שהם יודעים על מה הם מדברים,אבל החוק לא סופי עדיין(!!!)כל עוד החוק לא סופי, הוא יכול להשתנות, ולכן אין בסיס לטענה שאמרת בתגובה הקודמתכמו שאמרתי, צריך לחכות עד שהחוק יעבור בשביל לדעת סופיתעד כמה שידוע לי, הם יכולים להגביל את כל הנהגים בלי קשר לגיל ל2 נוסעיםצריך לחכות ולראות (אני לא אומר שמה שאתה אומר לא נכון, פשוט זה עלול להשתנות)
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים לסיכום :בינתיים, הכול מותר :-)אפשר לנעול [סתם חחח אני לא רוצה להיות מעצבן]
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר לפי מה שהבנתי (לא מהכתבה אלא מהאתר של משרד התחבורה) זה שנהג חדש או 21 ואם נגמר הנהג חדש אז זה עדיין 2 נוסעים עד גיל 21 (הראשון מבינייהם)אגב אני קצת שיכור היה לחבר יום הולדת אז עם לא מובן אני מצטער(ולא!!! אני לא נוהג שיכור!!! יש לי אוטו רק ביום שישי!)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים חודשיים עד שהחוק יעבורוהחוק צריך עוד לעבור בוועדת התחבורה של הכנסת ושם יקבעו את הסעיפים המדויקים שלו
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים בYnet כתוב שבעלי רישיון לאופנוע גם יצטרכו מעכשיו מלווה, אבל מה בקשר ל2 נוסעים?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים סוף סוף. הרעיון שעם יש לך רישון לאופנוע כול כלה עליך חובת המלווה והגבלת הנוסעים היא מטומטמת ברמות. מישהו יכול להסביר לי איך בן אדם שפוי יכול לחשבוב שיש קשר בן רמת הנהיגה שלך לאופנוע לכישורי הנהיגה שלך במכונית. כנראה שהמסקנה המתבקשת מכך היא שאנשים שעובדים בבמשרד התחבורה קצת לא שפויים. לפחות עכשיו הם תיקנו את זה.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים uאתה יכול להגיד גם שהרכב מתנהג שונה כשתא מטען מלא קניות אולי נאסור על נהגים לנהוג עם משהו בתא מטען? הרכב גם יתנהג שונה כשהמיכל דלק ריק הרכב יתנהג שונה גם כל דגם מתנהג שונה אולי כל נהג חדש יהיה מאתה מותר לו לנהוג רק על הרכב שעליו הוא למד נהיגה? בכל דבר קטן שתשנה אצלו הנהג אמור לדעת איך להסתדר עם הרכב לא משנה איך הוא מנתנהג...שמע יש לי מספיק חברים שאיבדו שליטה על רכב ריק וכמעט נפגעו בתאונהברכב מלא ה-300 קילו הללו זה עוד 300 קילו שמעניקים תנופה לרכב אז במקום מטר מהעמוד הם יהיו בתוך העמוד,ווואלה זה עוד אנשים שייפגעוואם אתה מעוניין להמשיך להתחכם לך ל-www.jokes.co.il מחפשים שם אנשים כמוך להצחיק אחרים אתה הורס את הדיון
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים זה ממש לא מצחיקאנשים יכולים לאבד שליטה על רכב רכב ועל רכב מלא באותה קלותבן אדם שרק בגלל שהרכב היה מלא לא יכול להשתלט על הרכב אז לא היה צריך לקבל רישיון מלכתחילה...ונגיד שזה בגלל שהרכב מתנהג אחרת... כשיש מלווה הרכב מתנהג חזרה כאילו הרכב ריק? אחרי הכל המלווה יכול לעזור (ומאוד עוזר) בנסיעה עצמה בטיפים וכו' אבל איך הוא יכול לעזור לך להשתלט על האוטו?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים ^^^מסכים, רכב מלא או ריק אינו שיקול. אם אתה רוצה גומא נגדית אז ברכב מלא ההאצה של המכונית קטנה, ואז במקום ךנסוע על 130 קמ"ש נוסעים על 110 קמ"ש. ואם ההאצה קטנה יותר קשה לאבד שליטה וכו'.חוקי הנהיגה כיום מבטיחים שאם תציית לחוקים אתה לא תפגע בלי קשר לסוג האוטו ותכולה שלו. במקום לנסות לטפל הצימצום הנזקים שיש תאונה צריך להתמקד במניעת התאונה. הדרך לעשות זאת היא ע"י אכיפת החוקים וחינוך לציות להם.אני אחרי המלווה אז אולי תגידו שאני לא אוביקטיבי אבל אני חושב חובת המלווה היא בין החוקים הכי חכמים שמשרד התחבורה עשה.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים בן אדם שרק בגלל שהרכב היה מלא לא יכול להשתלט על הרכב אז לא היה צריך לקבל רישיון מלכתחילה...אתה מציע לעשות טסטים עם מכוניות מלאות אנשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.