עבור לתוכן

נגמר הבלאגן.. עכשיו לכולם יש מלווה 3 חודשים והגבלת נוסעים ל2

Featured Replies

פורסם

אם וכאשר יעבור החוק:

נהג חדש שהוא מתחת לגיל 21 לא יוכל להסיע יותר מ2 אנשים אלא אם כן יושב לידו מלווה

כלומר:

נהג חדש בן 17-21 (מתחת ל21 עדיין) ללא מלווה (כמובן שאחרי תקופת הליווי) => מותר להסיע רק 2 נוסעים

נהג שאינו חדש בן 19-21 (עדיין מתחת לגיל 21) ללא מלווה => מותר להסיע אוטו מלא (לפי רישיון האוטו, כלומר)

נהג (לא חשוב באיזה גיל) עם מלווה => מותר להסיע אוטו מלא

נהג מעל גיל 21 (נהג חדש או לא, לא משנה) => מותר להסיע אוטו מלא

כלומר:

מה ששניצל אמר נכון

לעזאזל, לאן נעלמה הבנת הנקרא?

ההגבלה חלה על נהג חדש מתחת לגיל 21 (כלומר, מי שמתחת לגיל 21+נהג חדש. לא מי שנהג חדש/מתחת לגיל 21 [הקשר הוא AND])

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי כמות הנוסעים ברכב,כשרכב עמוס נוסעים הוא מתנהג אחרת בין שלושה אנשים ברכב לחמישה אנשים ברכב אין הבדל גדול כל כך אבל בין שני נוסעים לשמונה נוסעים בוואן יש הבדל גדול זה עוד כמעט 300 קילו וזה גורם לרכב להתנהג אחרת בכלל.

אגב אם אתה בן 18 בטח למדת אזרחות ואתה אמור לדעת שבין קריאה ראשונה לשלישית שבה מועבר החוק סופית יש הרבה זמן,וגם אז עד שייכנס החוק...

uאתה יכול להגיד גם שהרכב מתנהג שונה כשתא מטען מלא קניות אולי נאסור על נהגים לנהוג עם משהו בתא מטען? הרכב גם יתנהג שונה כשהמיכל דלק ריק הרכב יתנהג שונה גם כל דגם מתנהג שונה אולי כל נהג חדש יהיה מאתה מותר לו לנהוג רק על הרכב שעליו הוא למד נהיגה? בכל דבר קטן שתשנה אצלו הנהג אמור לדעת איך להסתדר עם הרכב לא משנה איך הוא מנתנהג...

ואולי בכלל צריך את ההגבלה בגלל שארבע אנשים ילחצו עליך לנהוג מהר יותר מאשר שני אנשים? נו באמת... זה לא ארבע אנשים או שני אנשים זה ארבע אנשים או ארבע אנשים באוטו אחר שאתם מפוצלים... עכשיו מה קורה? המפגרים שהיו נוהגים מהר יותר בגלל שיש ארבע אנשים שאומרים להם ללחוץ על הגז יסעו עוד יותר מהר כי הם ילחצו עליו לעקוף את הנהג השני שנוהג איתם ויתחילו לעשות תחרויות בין שני הדבילים מי יותר אידיוט

ואולי צריך הגבלה כדי שיהיו פחות נפגעים? קודם כל ידוע שיותר מכוניות זה יותר תאונות ויותר תאונות רוב הזמן לא מוריד את מספר הנפגעים דבר שני כמו שאמרתי קודם הנהגים יסעו דווקא ביותר פרעות וזה גורם דווקא ליותר תאונות

מי מוצא את ההגיון?

nirfun' date=' אני אשמח אם תסביר לי איפה רשום שכל נהג מתחת ל-21 לא יכול להסיע יותר מ-2 אנשים.

אני אצטט מתוך הכתבה הנ"ל:

[/quote']

כאן:

נקבע כי נהג חדש שטרם מלאו לו 21 וחלפה לגביו התקופה של חובת הליווי, לא יסיע יותר מ-2 נוסעים עד שימלאו לו 21, אלא רק אם יושב לידו מלווה.
פורסם

מה אתה מטומטם.... :kopfpatsch:

נהג חדש...

עד שימלאו לנהג החדש 21!

פורסם

מה קשה?

עשית רשיון בגיל 17?אתה לא יכול להסיע יותר משני אנשים עד גיל 19

18 -> 20

19 -> 21

20 -> 21

21...

פורסם

Deddy,

עכשיו בציטוט שנתת בסוף, תסתכל על תחילת המשפט:

"נהג חדש שטרם מלאו לו 21... אלא רק אם יושב לידו מלווה."

יש מבין?

פורסם

תוך כמה זמן אתם חושבים שיעבירו את החוק מחדש?

כי בזמן הקרוב אני רוצה לגשת לטסט אני רוצה לדעת כמה זמן "חלון" יהיה לי עד שיחזירו את החוק

פורסם

תגידו ברגע שחוק החדש יכנס לתוקף הוא יהיה רטרואקטיבי?

כלומר יש לי רישיון וחלו עליו ההגבלות של החוק הקודם, ברגע שהחוק בוטל הוא בוטל לגבי כולם.

השאלה אם החוק החדש ישפיע לכולם או רק לאלו שיעשו רישון מאז?

פורסם

קודם כל,

תנסה לגשת כמה שיותר מהר

אומנם החוק עוד צריך לעבור קריאה 2 ו-3 בשביל לעבור סופית,

אבל זה לא חוק שיש לו הרבה מתנגדים אני משער, אז זה לא צריך לקחת

יותר מדי זמן

בכל מקרה, יכול להיות שהוא יהיה תקף רטרואקטיבית (כלומר, בניגוד לתקנה,

זה יהיה בתוקף על כל מי שעומד בתנאי החוק, ולא רק מי שהוציא רישיון מהרגע שהחוק נכנס לתוקף)

לא יודע איזה מהם זה יהיה, נקווה שזה לא יהיה תקף רטרואקטיבית

בשביל לדעת למצוא את הנוסח הסופי והמלא של החוק ולקרוא אותו, והנוסח הזה יהיה קיים

רק אחרי שהחוק יעבור. כלומר, אין לדעת מה יהיה החוק, עד שהחוק יעבור סופית [ולכן אין טעם שאנשים ישאלו עוד שאלות על זה, בנתיים]

פורסם

אם זה החוק:

נקבע כי נהג חדש שטרם מלאו לו 21 וחלפה לגביו התקופה של חובת הליווי, לא יסיע יותר מ-2 נוסעים עד שימלאו לו 21, אלא רק אם יושב לידו מלווה.

אז הוא לא מוגדר לגבי אחד שהוא לא נהג חדש.

צריך להיות לזה המשך.

פורסם

^ OMG למה להיות ראש קטן?

פורסם

^ אבל הוא צודק...

החוק הוא רק לגבי נהגים חדשים

בכל אופן, הדיון הזה מפגר לחלוטין!

מה שאתם מצטטים כל הזמן זה "הוראת השעה" שתוקפה פג לפני מספר ימים,

אין לדעת מה יהיה הניסוח של החוק החדש, מתי שלא יהיה שהוא יחוקק

עד כמה שידוע לנו, יכול להיות שהוא יגביל את כל הנהגים מתחת לגיל 30 שאסור להם

להסיע יותר מנוסע אחד+תפוח אדמה ברכב.

צריך לחכות עד שהחוק יעבור, ואז לקרוא את הנוסח של החוק

אין לדעת עכשיו מה יהיה בעתיד

ולמי שעדיין מתכוון לשאול שאלות על החוק שעדיין לא קיים, יש לי רק תשובה אחת בשבילו:

פורום חיזוי עתידות זה לא כאן!

פורסם

זה הניסוח של החוק החדש על פי YNET, לא?

פורסם

אני לא בטוח אם זה הניסוח של החוק החדש,

אבל מכיוון שהחוק רק עבר בקריאה ראשונה ועדיין לא שנייה ושלישית, אין

לדעת מה יהיה הניסוח הסופי שלו

(מה גם שאין ב-ynet את הנוסח המלא של החוק, ולכן אני לא יכול להגיד בוודאות

האם הוא יהיה תקף רטרואקטיבית או לא וכו' כו')

פורסם

טוב אז תקשיבו :

מותר עכשיו להסיע יותר מ2 אנשים ברכב וגם אחרי שהחוק ייצא לפועל [ אם בכלל] הוא יהיה רק על אלה שהוציאו רישיון מאותו תאריך שבו הכריזו סופית על החוק.

לכל מי שיש רישיון ----- > :hat::hi::yelclap::xyxthumbs:

יהיאייאייהיאיהיאיהיאי!!!

פורסם

אני מקווה שאתה צודק אבל אני בספק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים