עבור לתוכן

מה קורא? אני קורא! האם אתם קוראים ספרים?

Featured Replies

פורסם

אם היה לי זמן וכח לספרים אולי אבל אולי הייתי קורא

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע אני קורא אנטיגונה (בבית ספר כמובן) לא אוהב תסוג של הסיפורים האלו סתם משעמם

פורסם

תורת המשחקים של דיקסיט וניילבאף? קניתי אותו בדיוטי פרי ואיני מתחרט :) ספר מעולה =]

אני מתכנן רכישה של ספר כגון אבא עשיר-אבא עני, או אולי איזה ספר פסיכולוגי של יחסי אנוש וכו' (אני אוהב פסיכולוגיה :) )

כן תורת המשחקים של דיקסיט , ממליץ לך מאוד לקרוא אבא עני - אבא עשיר. תלמד ממנו הרבה.

פורסם

:o

על מה זה?

The Book of Five Rings (五輪書, Go Rin No Sho) is a text on kenjutsu and the martial arts in general, written by Miyamoto Musashi circa 1645. It is considered a classic treatise on military strategy, much like Sun Tzu's The Art of War. There have been various translations made over the years, and it enjoys an audience considerably broader than only that of martial artists: for instance, some business leaders find its discussion of conflict and taking the advantage to be relevant to their work. The modern-day Hyōhō Niten Ichi-ryū employs it as a manual of technique and philosophy.

מתוך ויקי :xyxthumbs:

פורסם

בקשר ל"אבא עשיר אבא עני", ספר נחמד, אבל תקראו ספרים יותר מקצועיים לציבור הרחב, ספרים יותר פרקטיים. חלקם גם קלאסיים מלפני 80 שנה. למשל:

המשקיע האינטלגנטי (יש רק באנגלית)

ניתוח ניירות ערך (יש רק באנגלית)

הליכת אקראי בוול סטריט

זיכרונותיו של סוחר מניות בוול סטריט

הספר הקטן שמכה את השוק (יש רק באנגלית)

דרכו של וורן באפט

את כל הספרים כמעט אפשר להוריד באקרובט, ואפשר גם לקנות.

פורסם

guy king,

שלום =]

אשמח אם תכתוב את השמות של הספרים באנגלית, אני אחפש אותם בקבצי אקרובט (אנגלית אינה מגבלה בשבילי וטוב שכך :) )

פורסם
  • מחבר

The Book of Five Rings (五輪書, Go Rin No Sho) is a text on kenjutsu and the martial arts in general, written by Miyamoto Musashi circa 1645. It is considered a classic treatise on military strategy, much like Sun Tzu's The Art of War. There have been various translations made over the years, and it enjoys an audience considerably broader than only that of martial artists: for instance, some business leaders find its discussion of conflict and taking the advantage to be relevant to their work. The modern-day Hyōhō Niten Ichi-ryū employs it as a manual of technique and philosophy.

מתוך ויקי :xyxthumbs:

תודה אחי

נראה ספר אלוף ;D

פורסם

ממ, כרגע קורא את פומפיי של רוברט האריס (נחמד, אבל באמת שציפיתי ליותר).

אח''כ מקווה לקרוא את ''ציפורים בלי כנפיים'' (לא, לא ספר של זקנות :nono:) דווקא די מעניין.

אח''כ יש לי את הספר הראשון בסדרת Emperor (gates of rome) של קון איגולדן באנגלית(שוכב אצלי כבר חודש ובינתיים קראתי רק ביום כיפור).

ואז..מקווה להתחיל את עולם הדיסק של טרי פראטצ'ט.

כמו שGosha אמר:

שישרפו המחשב והטלויזיה!

פורסם

תודה אחי

נראה ספר אלוף ;D

זה ספר שהשפיע המון על אסטרגיות בעסקים (בעיקר בארה"ב). כמו אומנות המלחמה, מדובר על הפילוסופיה של אומנויות לחימה שניתן (ורצוי) ליישם אותה בכל האספקטים של החיים (או משהו כזה :P).

:xyxthumbs:

פורסם

^ יש לך עוד ספרים כאלה (כמובן חוץ מאומנות המלחמה שעליו שמעתי כבר רבות)?

עוסקים בטקטיקות מלחמה ופילוספיית מלחמה?בא לי להתאמן טיפה לפני שmedivel 2: total war יוצא ;D

פורסם

סיימתי לא מזמן את "המוות והפינגווין"

ספר ציני ומשעשע על אוקראיני שמתקבל לעבודה ככותב מודעות אבל בעיתון בהנהלת המאפיה, ומשם רק הולך ומסתבך...

פורסם

קורא רק כשחייב (בספרות או אנגלית).... :-X

פורסם

לא צריך לקנות את the book of five rings ניתן למצוא אותו כאן: http://www.samurai.com/5rings/

לפני כמה חודשים ניסיתי לקרוא אותו אבל הפסקתי. גם קשה לקרוא לו ספר קריאה הוא יותר בכיוון של ספר עיון.

הספר האחרון שלי היה "short history of nearly everything" של bill bryson. ספר מצויין וכשמו הוא מתמצת כמעט את כל ההיסטוריה של המין האנושי ושל היקום בכלל.

לסטיבן קינג שי כמה ספרים טובים הכי אהבתי את "the long walk". כמו כן יש את dune המפורסם ועוד שאני לא זוכר.

ועצה תנסו לקרוא את הספרים באנגלית גם עם זה קצת קשה בהתחלה, כי לפעמים התרגום הורס וגם כי זה ישפר לכם מאוד את אנגלית וזה מאוד חשוב.

פורסם

"זה" ספר טוב, אבל מייגע. אהבתי הרבה יותר את "עיני הדרקון".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים