פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים הייהאם אתם קוראים ספרים?לאחרונה סיימתי את Bag of bones של סטיפן קינג וממש ממליץ עליו בחום!http://www.stephenking.com/pages/works/Bag_of_Bones/
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים שנים לא קראתי ספר לא יודע אולי נתחיל ליקורא מה אתם אומרים? סתם איזה איפה יש לי זמן
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים לא מת על קינג אבל היום ירד גשם אז במקום לשחק קצת כדורסל סיימתי לקרוא את רצח בעניים של ג'וסף פיינדר. ספר נחמד.לפני איזה שבועיים הזמנתי מאמזון את The art of war ואת Book of five rings. אני מחכה שזה יגיע.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים כרדע שני ספרים:אנגלית;Someone To Run With - David Grossmanעברית;אני אתגבר - דבורה עומרשני ספרים מצויינים!
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר לא מת על קינג אבל היום ירד גשם אז במקום לשחק קצת כדורסל סיימתי לקרוא את רצח בעניים של ג'וסף פיינדר. ספר נחמד. Book of five rings. על מה זה?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים LOLאני אתגבר?סקראתי אותו בכיתה ד' או ה'! LOL!!!!אני סיימתי לפני שבועים לקרוא את "המעשה המוזר של הכלב בשעת לילה" \מארק האדון.לקחתי עכשיו לקרוא את "דיו חיוור" \הרלן קובן
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים שנים שלא קראתי ספר . ניראה שבפעם האחרונה שראתי ספר היה אחד מההארי פוטרים. האמת שאני לא שונא ספרים פשוט אין לי ממש זמן
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים קורא קצת פה ושם..סופרים אהובים? ג'ון גרישם, הרולד רובינס , רם אורן ועוד..
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים קורא קצת , ורק מה שיעזור בחיים. תורת המישחקים , אבא עשיר - אבא עני. מומלץ.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים קורא קצת , ורק מה שיעזור בחיים. תורת המישחקים , אבא עשיר - אבא עני. מומלץ. תורת המשחקים של דיקסיט וניילבאף? קניתי אותו בדיוטי פרי ואיני מתחרט ספר מעולה =] אני מתכנן רכישה של ספר כגון אבא עשיר-אבא עני, או אולי איזה ספר פסיכולוגי של יחסי אנוש וכו' (אני אוהב פסיכולוגיה )
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים קורא הרבה...רעש מלחמה- של סופר ישראלי, ספר מעולה...כרגע אני קורא: "האחרון הוא העומד" של סופר יחסית לא מוכר
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אוו רעש מלחמה...קראתי עליו דברים טובים.יום אחד אני אקנה אותו.למרות שקניתי השנה 2 ספרים ועדיין לא הגעתי לאמצע של אף אחד מהם :-\שישרפו המחשב והטלויזיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.