פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה.עשית סריקה עם התוכנות :spybot - search & destroyRegistry MechanicMulti Virus Cleaner 2006TuneUp Utilities 2006וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kasperskyמה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אני לא מומחה גדול לליבה כפולה אבל מה שבטוח שאם זה נראה ככה זה ממש בעיהאת אולי זוכר ממתי זה התחיל להיות ככה?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים תראה אם בדקת את המחשב ולא מצאת כלום.יש מוצא אחרון שאומר פירמוט שזה דיי בריא למחשב אחת לכמה חודשים והתקנה מחדש של הווידוס. זה אומר שאתה צריך את ההתקנה של כל התוכנות שיש לך על המחשב.ואני מציא לך להשתמש בהגנה של הווינדוס היא אחלה אני משתמש בה ובNod32 כבר כמה שנים ואף פעם לא הייתה לי בעיה של מזיקים לא רצויים.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר המחשב הזה דיי חדש אין מה לפרמט אותו ואני משתמש בפיירוול של ובהגנה של הווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.