פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים שלום לכולםקראתי לאחרונה את הסקירות של האתרעל האוזניות של מדוזה וממש התלהבתי ואני שוקל לקנות בקרוב אוזניות מהסוג הזה של 5.1קראתי על :Medusa ProGamer דור ההמשךוקראתי גם על :Speed Link Medusa 5.1 Headsetעל הדגם הראשון שיצא להםעכשיו רציתי לשאול האם קימים אוזניות של 5.1 יותר טובים מאלו שמוזקרים פה?אם קיים בחול אז זו גם אופציה טובה.ושאלתי השניה אם לא קימות אוזניות יותר טובות ,מה יותר טוב מבין המדוזות,כי קראת ויש מלא גירסאות שונות לגבי זה??!!
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר מצטער על ההקפצהאבל אף אחד לא עונהלי וזה די חשוב לי..קראתי קצת בחיפוש אבל לא מצאתי משהו אוביקטיבי !!יש למשיהו משהו לחדש לי??
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים לי יש את של זלמן, אמרו לי שהם פחות טובים מהמדוזהאבל הם יפות, הייתי דיי מרוצה מהם אבל הצלילי קדמי אחורי לא היה משהו בכלל!!
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים לפי מה שהבנתי, המדוזה היותר ישנות עדיפות על החדשות - אבל אל תיקח את זה כ100% אלא רק כעוד נתון לבדיקה.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים גם לי יש את הזלמן ואני די מרוצה, יש רק את הזלמן ואת המדוזה ככה שאין מבחר גדול.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר יופי סוף סוף תדובות תודה לכולםאם תוכלו תביאו לי דגמים טובים מחול של אוזניות 5.1 ברמה יותר טובהאם אין משהו כזהואתם ממליצים על המדוזהאז איזה מהםהדגם הראשון או החדש יותר??יש למישהו פה את המדוזה שיוכל להגיד לי ולספר איך היא למרות הכתבה באתר?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר תגידו מישהו מכיר את הגירסה הזו?SpeedLink Medusa 5.1 Home Edition [sL-8796] לינקhttp://www.medusa-usa.com/medusa-51-home-edition-p-876.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.