פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אהלןהתקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה:עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע.הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה.עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק!חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים.אשמח לעזרתכם!
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר אוקיי עדכנתי את הדרייבר, לא פתר את הבעיה לצערי שאלתי את עצמי אם זו בעייה של דרייבר, אבל לא נראה לי כי המשחק כבר פעל בעבר עם הדרייבר הנוכחי! יש עוד רעיונות אולי? תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים תנסה להסיר את הדריבר בעזרת התוכנה Driver Cleaner 3.3 תריץ את התוכנה, תבחר ב Nvidia ולאחר מכן תתקין את הדריבר 84.xx ותראה אם יש שינויכמו כן כדאי כי תעדכן את הדריברים האחרים כגון: Chipset, כרטיס קול וכדומה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.