עבור לתוכן

קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! (זה קשור לWINDOWS)

Featured Replies

פורסם

קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!!

מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה!

אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונה ושוב לא הלך...אז צץ לראשי האפשרות שפשוט למחוק את המחיצות ואז להחזיר אותן וזה יעלים כל זכר של מידע שהיה קיים על ההארד דיסק...אז עשתי את זה וזה פעל...טוב אני שמח אומר לעצמי עוד חצי שכה והכל ניגמר....אז בקיצר סיימתי את ההתקנה של הSP2 התקנתי את כל הדריורים למיניהם...עכשיו עשיתי ריסטרט ופתאום המחשב מעלה לי הודע בדוס NO SYSTEM DISK ואני חושב לעצמי "מה ינעל דינק קורה פה?"...ברגע שהכנסתי את הדיסק של הSP2 הWINDOWS עלה....ולא הבנתי מה הולך כאן אז ניסיתי שוב הפעלתי מחדש והמחשב שוב אמר שאין סיסטם דיסק וברגע שהכנסתי הSP2 עלה...אמרתי טוב נתקין מחדש ואחרי הכל הוא עדיין צריך את הדיסק בישביל לעלות...והתקנתי שוב מחדש (4 פעם!) והוא עדיין מבקש את הדיסק...אמרתי אולי החיבור ללוח ושוב שום דבר לא הישתנה...ועכשיו אני תקוע עם זה שאני צריך להכניס את דיסק ההתקנה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... מישהו פה אי פעם ניתקל בזה???...מישהו יודע איך לסדר את זה????

פורסם

WTF

פורסם

גם אני לא ממש יודע מה זה- אבל מה שבטוח עדיף שתחליף כותרת למשהו קצת יותר אינפורמטיבי

פורסם

פייי איזה ביאוס , זה חתיכת בזבוז זמן

כמה זמן כל זה לקח לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים