פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אני רואהאבודים,נמלטים,יריחו (שואה גרעינית) גיבורי על,4400ו24 יש לי במחשב מחכה שאני אראה אותו אבל אין לי זמן להתחיל חדשהאגב 4400 דווקא דיי טובהכל השאר אני מתאר לעצמי שאתם מכירים
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אוגי והמקקים תכנית שחבל על הזמן כזאתי מצחיקה היא פשוט קורעת אותי. אטומיק בטי... היא כל כך אמיצה וכל פרק מותח מהשני. ותיק תקשורת אין פשוט אין לי מילים התכנית הכי מהפנטת שיש.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים גולשים בזמן סדרה בהחלט משובחת אבל רק בעונות הראשונות... *ספוילר* העיפו את הפרופסור שהיה הדמות האהובה עליי ואחר כך גם את גיבור הסדרה מה שבכלל הרס... לפחות רמברנט נשאר ... *ספוילר* וחוץ מזה למה אתם כל כך מתלהבים שהיא חוזרת לטלויזיה? כבר הרבה זמן שקימים DVDRIPS לסדרה.. אי אפשר לעשות ספויילר לדבר כל כך עתיק...
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אי אפשר לעשות ספויילר לדבר כל כך עתיק... חחחחח בכל זאת אולי יש מישהו שעדיין לא ראה
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים Studio 60 on the Sunset Strip אכן סדרה טובה מאוד. הבעיה שאני לא רואה אותה שורדת יותר מדי זמן.נכון שאן בי סי טוענים שהם מאמינים בסדרה והם לא מתכוונים לבטל אותה, אבל הסדרה מאוד יקרה להפיק (3 מליון דולר לפרק) והרייטינג לא משהו. אן בי סי הולכים לנסות לשנות את schedule שלהם ונראה איפה אם בכלל ישבצו את זה מחדש ואז אם זה יצליח לשרוד את המיקום החדש.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים ^^ מבאס הקטע הזה.אבל הבנתי שהמפיק של הסדרה עשה משהו מאוד חכם, ובחוזה שלו חתם על 13 פרקים מינימום שיופקו ולא - קנסות אדירים מצד NBC.אז לפחות נוכל לראות את ה-13 פרקים של הסדרה המעולה הזאת.מאוד אירוני שהנושא שעליו מתבססת הסדרה קורה לה במציאות. עד שסוף סוף יש משהו איכותי ב-NBC, הם רוצים להוריד אותו בגלל חוסר רייטינג.כמה עצוב.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים עד שסוף סוף יש משהו איכותי ב-NBC היי היי, להרגע פה. 30 ROCK זה גם של NBC, בפיתוח של טינה פיי (Tina Fey,Saturday night live ex).אחת התכניות הכי אינטלגנטיות שיש על המסך כרגע (עם שחקנים מעולים), חבל באמת שהיא לא זכתה למספיק הכרה (אני הכרתי את התכנית בתכנית של קונן בכלל ) אגב, ממש מזכיר את ''המשרד''\The office. יש צילומים שאני יכול להישבע שנלקחו מ''המשרד'' (זווית מצלמה,מהירות וכו')
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים עוד כמה זמן יהיה בהוט vodאת כל הסדרות של hboסופרנוס , עמוק באדמה , אוז , רומא.באמת איכותהשאלה כמה כסף
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר עוד כמה זמן יהיה בהוט vodאת כל הסדרות של hboסופרנוס , עמוק באדמה , אוז , רומא.באמת איכותהשאלה כמה כסףהסופרנוס?תאמת שלא יצא לי לראות.. זה הזמן להתחיל...
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים How I met your mother סדרה קורעת... היחידה שמנחמת אותי אחרי עזיבת friendsheroes סדרה סבבה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.