פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אבודים עונה ראשונה ( כן אני נוב) נמלטים עונה שניה חיים במאדים ( פרק ראשון היה מעולה) THE OC ( חח זה לא סדרה על אוברקלוקרים) 24 עונה חמישית סיינפלד שוב ושוב השמיניה נחשב?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר אבודים עונה ראשונה ( כן אני נוב) נמלטים עונה שניה חיים במאדים ( פרק ראשון היה מעולה) THE OC ( חח זה לא סדרה על אוברקלוקרים) 24 עונה חמישית סיינפלד שוב ושוב השמיניה נחשב? ראיתי את הפרסומות ל"חיים במאדים" נראה נחמד איך זה בכללי?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים ראיתי רק את הפרק הראשוןיש שם מוסיקה מעולה ( david bowie ,Cream, Deep purple,Pink Floyd, Jethro tull, Led zeppelin) ועלילה נחמדה מאוד -קצת פסיכודלי ולא קשור
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אצלי ב-yes weekend יש את רוב הסדרות היפות שאני אוהב. בינתיים האהובה עליי היא HK-התוכנית שבה השף רמזי מקלל ומוריד לתלמידים צעירים שרוצים לפתוח מסעדה משלהם את הביטחון העצמי (פעם הוא קרא לאחת התלמידות שלו "כלבה חסרת תועלת" ). וזה. (דרך אגב מתי ארץ נהדרת חוזרת?)
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אני כבר לא יכול לחכות לארץ נהדרת!מעניין איזה דמויות יכניסו עכשיו לעונה החדשה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר תמיד תיהיה במלחמה בין yes ל- hotעל הסידרות..ל-HOT יש סידרות : אבודים, 24ול-yes : יש את נמלטים ועל טבעיאבל ב-AXN נכנסים עוד מעט סידרות כולכך טובות!איוריקה , וחוזר "גולשים בזמן"ויש בערוץ exta hot גם כל ה-csi שזה סידרות אדיריות!כפי שאתם רואים לי יש hot אז אני לא יכול לפרט כולכך על yes
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים 24 ואבודים יש בערוץ 10גולשים בזמן....וואו הסדרה הזאת עתיקה.הוט ממש לא יכולים לקחת קרדיט על סדרה ששודרה בערוץ 6 לפני 7 שנים
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר 24 ואבודים יש בערוץ 10 גולשים בזמן....וואו הסדרה הזאת עתיקה. הוט ממש לא יכולים לקחת קרדיט על סדרה ששודרה בערוץ 6 לפני 7 שנים בסדר אבל סידרה אדירה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים Battlestar Galactica חבלזזזזזזזזזזזזזזזעל מה זה?המליצו לי עליה אבל לא יצא לי לראות.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים גולשים בזמן סדרה מעולהאני זוכר איך פחדתי מהתוכנית כשהייתי בן 7 -8 ואז המשכתי לראות ...מדהים איזה מין עולמות משונים הם המציאו שם .מתי זה מתחיל ב AXN ?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר גולשים בזמן סדרה מעולהאני זוכר איך פחדתי מהתוכנית כשהייתי בן 7 -8 ואז המשכתי לראות ...מדהים איזה מין עולמות משונים הם המציאו שם .מתי זה מתחיל ב AXN ?השבועבתקווה ביום ראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.