פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים לפעמים זה קורה עם כוננים מסויימיםממליץ לנסות להשיג עותק אחר חוקי או לא זה לא משנהתנסה אזתחזור אלינו
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר הייתי היום ב KSPלקחתי תמחשב לתיקון והכל אני שואל אותו אתה בודק עכשיו ?אמר לי ביום רביעי או חמישי אמרתי לעצמי אני ישאר קצת לזיין לו בשכל על הבעייהקיצר סיפרתי לו והכלהוא אמר אה זה הבעיה ? חכה דקה אני יבדוקקיצר שינה בביוס איזה הגדרה עושה לי הווינדוס עולה ..אני עושה לו מה ?!?@#?!@הוא עושה לי בוא תכנס תראה חחאחרי זה שחזרתי הבית הכ.מסך עשה בעיה של דריברים סידרתי את זה ...
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתה שיחקת קצת בביוס לפניאם כן זה היה עוזר לדעת את זהכי לפי איך שזה נראה אתה הפעלת את ה INTEL ACTIVE MATRIX מה שלא היה מופעל קודםוההתקנה שהייתה לך עכשיו לא ראתה את הHDD שלך כי הוא היה פתאום ב RAIDאם היית מזכיר את זה קודם אולי היית חוסך לך קצת טרחה ועצביםגם לי קרה פעםולא ידעתי מה לעשותעד שפשוט עשיתי שחזור של ההגדות בביוסאלב זה היה ניסוי וטעיה וכשאתה יודע מה הכיוון של הבלאגן - שיניתי משהו ולא שמתי לב עכשיו זה דפק לי את ה מערכת
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר לאממש לא שיחקתי בביוספשוט שיחקתי קומפני אוף הירוס בסוף הטעינה עשה לי מסך כחול עם ATI משו ואז ההגדרות בביוס השתנו :\
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מצטער פשוט מיהרתי .אז ככה .. חיברתי פלופי ועשיתי מה שאמרתם וזה טוב זה זיהה את ההארד דיסק בהתקנה אבל הבעיה זה שאני לא רוצה לפרמטנכנסתי לריקוברי קונסול ועשיתי משםchkdskchkdsk /pchkdsk /rוהוא לא נתן לי לעשות chkdsk /f הוא כתב ליthe parmeter is not valid. :\ואז עשיתי ריסט לראות אולי יעלה הווינדוס ולא עולה עדין אותו מסך כחול ..כנראה שאתה לא לומד לקח, הערתי לך פעם אחת ולא הפנמת לכן יש לך אזהרה 3 מתוך 3 על הקפצת דיון, צפה לעונשננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.