עבור לתוכן

הצעה לפורום

Featured Replies

פורסם

בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ;))

כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0)

יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת.

זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה.. :)

פורסם

אתה יותר ממוזמן לקחת על עצמך את הפרוייקט הזה. אני מבטיח שכל דבר איכותי יתפרסם.

פורסם

מניסיון שלי בעבר בתור מנהל פורום אודיו אחר אשר בו עשיתי את הדבר הזה מיוזמתי והשקעתי המון זמן בגיוס ביקורות ומידע, זה לא משנה כלום. סך הכל במקום שיהיה רשום בדיונים "מה אתם ממליצים בתקציב X" יהיה רשום "קראתי את המומלצים, אבל אני רוצה להיות בטוח, מה אתם מליצים בתקציב X".

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יכול לקחת את הפרויקט כי אני לא מבין ברמקולים.. ברור לי שזה דורש השקעה ואם אין לאף אחד זמן לזה אני אבין, אבל אני חושב שזה רעיון טוב לחשוב עליו מתי שיש קצת זמן מידי פעם.

בתור מי שמתכוון (היום) לקנות רמקולים אני חושב שלי היה מאד עוזר מדריך כזה. על מדריך שאתה יודע שכתב אחראי הפורום או מישהו אחר שמבין טוב בנושא יותר קל לסמוך מעל מישהו רנדומלי שמגיב בפורום.

חוץ מזה, דיונים מהסוג של "קראתי את המומלצים, אבל אני רוצה להיות בטוח, מה אתם מליצים בתקציב X" לא יותר קצרים מדיונים "מה אתם ממליצים בתקציב X" ? (אם אין לו שאלות מפורטות שלא נכללות במדריך בסך הכל אפשר להגיד "כמו שרשום שם, זה באמת הכי טוב בשבילך, לך על זה")

פורסם

לצערי הרב, למרות שבתאוריה זה אמור לעזור, במעשי זה לא חוסך הרבה דיונים, הטרחה של לשבת ולכתוב כזה לוח מומלצים גבוהה מדיי אל מול התמורה של דיון אחד פחות כל שבועיים בערך.

Anatoli.

פורסם

הבעיה היא, שקניית ציוד אודיו הוא דבר שונה מקניית כרטיס מסך, לדוגמא. משום שהתשובה היא אף פעם לא חד משמשעית - כל אחד וטעמו האישי ולכן אוזנייה שאדם א אוהב, אדם ב ישנא.

ניתן לחלק את האוזניות ורמקולים להמון קטגוריות למשל, סגנונות מוזיקה או שימושים, אך המשמעות היא השקעה אין סופית ולא משתלמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים