פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר קודם כל תודה אחישניתאני לא צריך לשים שום ג'אמפר?...תודהרק לבחור את ה120G SATA כ-BOOT?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אם הכונן לא יעבוד לך, יכול להיות שצריך לשים עליו ג'מפר שגדיר לו לעבוד בתור SATA במקום SATA2.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר כן אחי אני צריך להגדיר אותו ל-SATA ולא SATA2 איפה אני שם את הגאמפר כדי להגדיר אותו כך?אני רואה את ההתקן שלו במנהל ההתקנים אבל במחשב שלי אני לא רואה אותו מוזר
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר איך אתה רוצה שאני יפרמט אותו אם אני לא רואה אותו?...אמרת מקודם שצריך לשים גאמפר כדי שדיסק הקשיח יתפקד כSATA1 ולא כSATA2 איפה אני שם את הגאמפר...תודה אחי מצטער על כל השאלות
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים Control Panel-->Administrative Tools-->Computer Manegmant-->Storage-->Disk Managment-->Disk 2(בהנחה שזה החדש)-->Creat partition
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר תודה רבה לך אח שלי הכל עובד כמו שצריך.רק חבל שמתוך 320G יש לי 298G אבל בקטנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.