עבור לתוכן

המחשב כבה

Featured Replies

פורסם

אני מוכנה להסתפק רק ב-233 ג'יגה..בחיי...רק תמצא לאיפה ברחו לי 100 ג'יגה נוספים.

אני גרה באיזור המרכז.

אמרת משהו על עדכון ביוס - יש מצב שזה יפתור את הבעיה? אני כל כך עייפה ומתוסכלת ממטר הצרות שנפלו עלי מהמחשב הזה, שאני מוכנה לנסות כל דבר (אולי חוץ מקמעות וברכה מהרב)

הבנתי.. חבל :// הייתי מוכן לעזור לך פיזית לעדכן ביוס במידה והיית גרה קרוב יותר לאיזור שלי.

מצטער לשמוע בכל מקרה,

טוב אז כדי לעדכן ביוס כדאי שאני אדע איזה לוח אם יש לך [שם דגם וחברה], אני אמצא לך את הגירסא הכי חדשה של הלוח שלך ואסביר לך איך לעדכן, בכל מקרה, רוצי עכשיו לאתר של מיקרוסופט ותורידי SERVICE PACK 2 ותתקיני.

-ג'ו

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראשית, אתה מותק.

אבל באמת שאין לך מה להצטער, זה לא נורא לגור באיזור המרכז ;D

אז יש לי לוח אם דגם P5LD2-UAYZ של ASUS (זה מה שכתוב על הקופסא).

פורסם

יהיה לי קל יותר לדעת איזה ביוס להשיג לך אם תתני לי שם מדוייק יותר של הלוח, יש ככה:

P5LD2 P5LD2 Deluxe P5LD2 SE P5LD2-V

P5LD2-VM P5LD2-VM DH P5LD2-VM SE

אולי תורידי את התוכנה CPU-Z, תלכי לMAINBOARD ותסתכלי תחת "Model Name"?

הנה גרסאת הביוס ה*לא בטא* הכי חדשה לP5LD2 בכל מקרה[במידה וזה הדגם שלך, ככה נחסוך לך זמן לחכות לתגובה הבאה שלי]:

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2/LD2_1207.zip

הוראות עדכון ביוס:

שימי את הROM שבתוך הזיפ הנ"ל על דיסקט [כונן A], תעשי ריסט למחשב, בזמן מסך הבדיקה העצמית [ממש המסך הראשון שאת רואה, איפה שאת יכולה ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס] תלחצי ALT + F2 [אם אני לא טועה זה הHOTKEY להכנס לEZFLASH של הלוחות של אסוס] ומשם זה כבר דיי פשוט אם אני זוכר נכון.

בהצלחה!

אם את נתקלת בבעיות נוספות וצריכה עזרה אני ממליץ לך פשוט לשלוח לי הודעה פרטית עם המסנג'ר שלך כדי שזה יהיה זריז יותר[ככה אני לא צריך שתחכי שתגיבי לי ואת לא צריכה לחכות שאני אחזור לקרוא ולהגיב].

-ג'ו

פורסם

כרטיס הרשת O/B זוהה בעבר?

פורסם
  • מחבר

JDOG - איזה מלך!

בעיקרון כל מה שכתוב לי על הקופסא זה רק P5LD2...ואיפה שלא הסתכלתי לא ראיתי שום דבר מעבר לזה.

אני מיד ניגשת לעשות מה שאמרת, בתקווה שיעבור בשלום.

FEEDME - בהחלט. עבד כמו גדול ובלי שום בעיות עד היום. זה כאילו הוא לא קיים...

פורסם

זו בעית ביוס. שיהיה. אני מפקיד אותך בידי ישו הכלבלב :x

פורסם
  • מחבר

טוב, אז עידכנתי הביוס...לא נפתרו הבעיות.

מה שהכי מעצבן זה שבביוס הוא מזהה את ה HD כ-250GB! אבל לא במחשב עצמו.

עוד רעיונות? :s05:

פורסם

SP2 כבר עשית?

פורסם
  • מחבר

אח שלי, נשבעת לך בכל היקר לי שהיום בבוקר ישבתי עם המחשב במעבדה ובמו עיני ראיתי את מר הארד-דיסק מוצג כ-250GB בלי שום SP2 (ההבדל היחיד היה שאז היה מחובר גם HD ישן בIDE, שעכשיו עבר דירה למחשב אחר). חזרתי הבייתה, התקנתי WIN על הדיסק החדש והופ! 127GB ...

פורסם

יכול להיות שיצר מחיצה לא מפורמטת בהתקנה? ::)

פורסם
  • מחבר

לא. בזמן התקנת ה WIN הוא גם לא זיהה את כל הנפח שלו. הוא יצר PARTITION אחד - C - ואמר שהגודל המקסימלי שלו הוא 131 או משהו באיזור.

הרגע חשבתי על משהו - כל פעם שאני מפרמטת ומתקינה מחדש WIN, כשהדיסק עולה הוא מבקש ללחוץ F6 אם רוצים להתקין דרייבר של משהו (אולי SCSI?). כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי אותו עם דיסקט 1.44 והוראות ללחוץ על F6 ולהתקין את מה שיש בדיסקט לפני שאני נותנת לשאר הקבצים לעלות. לשאלתי מה זה, הטכנאי אמר "זה דרייבר ל SATA".

חשוב לציין שניסיון להתקין WIN מבלי לעשות את מה שהוא אמר נגמר במסכים כחולים :please:

פורסם

אם לא היית מתקינה את הדרייברים כמו שצריך מהדיסקט, הכונן לא היה מזוהה בכלל.

כל הסיפור עם הכונן מוזר מאוד.. מאוד מאוד. אני אחזור אם יהיה לי רעיון

פורסם

אני עדיין לא מבין את העיקשות? סבבה במעבדה הראה 250 בלי SP2, אצלך לא מראה בלי SP2, פתרון- תתקיני SP2! זה חינם, זה קל להתקנה וזה יפתור את רוב [אם לא כל] הבעיות........

בכל מקרה, הייתי בהחלט ממליץ לך להשיג עותק של התוכנה Magic Partition במידה והSP2 לא סידר את הכל [למרות שאמור] ולהתקין ההההההכל מחדש.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על הכל. אתם אנשים טובים.

בחור חביב שלח לי הודעה, ועלה על הבעיה (והנה, בלי SP2 ;) ).

ב disk management יש 103 ג'יגה ב allocated.

פורסם

תבדקי שכרטיס הרשת על Enable

1558_p6_3.jpg?

1558_p6_7.jpg?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים