עבור לתוכן

ה CIA מרגל אחרי ישראל בגוגל ?!?!

Featured Replies

פורסם

אתה ילד מיוחד. גם הק-ג-ב מרגל אחרי הכור הגרעיני בדימונה דרך YNET.

פורסם

אני חושב שיש להם דרכים טובות יותר...

יש להם פשוט בעיה בתעודות אבטחה.

פורסם

איך לעזאזל הגעת למסקנה כל כך לא קשורה מהודעת השגיאה הזאת?!

פורסם

OMG!!!!

*רץ למחוק את הפורנו*

פורסם

איך לעזאזל הגעת למסקנה כל כך לא קשורה מהודעת השגיאה הזאת?!

נראה לי שהוא הגיעה למסקנה הזאת בגלל שהוא נ יסע להיכנס לWORLD FACT BOOK של הCIA ולא הצליח בגלל שההגדרות שלו מחורפנות מכאן הוא הסיק שמישהו מונע ממנו גישה לאתר כזה בגלל שהוא מישראל מכאן הוא הסיק שיש שם מידע על ישראל שהCIA מחביא באבטחה כל כך משוכללת שגוגל מצא את זה

מה עבר על הילד? אין לי מושג... אוטובוס?

נ.ב. אתה באמת חשבת פעם שאהר"ב לא מרגלים אחרי ישראל? גם ישראל מרגלת אחרי אהר"ב... למרות שאני הייתי מנחש שזה בהיקף הרבה הרבה פחות קטן... ולא משנה מה באמת נראה לך שאיזשהו מידע סודי של הCIA יגיע לגוגל?

:kopfpatsch:

פורסם

הדפדפן שלך פשוט מנסה להגיד לך שה x.509 certificate שהוא מקבל באה מ www.cia.gov ולא מ www.odci.gov.

כשהדפדפן שלך מנסה להתחבר בצורה מוצפנת (SSL) ל odci.gov ,השרת נותן לו את המפתח הצפנה הציבורי

( Public key ) של cia.gov שאומת שהוא אכן שייך ל cia.gov על ידי VeriSign ,

במילים אחרות: כלומר השרת אומר "שלום אני cia.gov הנה המפתח הצפנה שלי בוא תצפין איתו את כל המידע שאתה שולח אל www.odci.gov "

(טכנית זה לא מדויק אבל שיהיה...).

זה מדליק נורה אדומה אצל הפדפן שלך כי הוא רוצה לדבר עם odci.gov, במקרה הזה זה ממש לא משנה כי שניהם זה ה CIA , אבל (כמעט) באותה קלות זה

יכול היה להיות ניסיון לבצע התקפת MITM, ולכן הדפדפן שאל אותך אם אתה רוצה לקבל את ה certificate או לא.

פורסם

OMG!!!!

*רץ למחוק את הפורנו*

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי

פורסם

ההסבר של pig_750 דיי מסכם את זה.

ד"א, אתה מומחה אבטחת מחשבים או משהו כזה?

פורסם

אני ממש לא "מומחה" , אבל אני מתעניין בתחום מגיל די צעיר.

פורסם

בכל מקרה, אתה יודע על מה אתה מדבר... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים