עבור לתוכן

בואו להרוויח כסף מהפלאפון שלכם!!!

Featured Replies

פורסם

אהה אם האתר הדפוק הזה אומר שמותר לפרסם אז מותר לעבור על החוקים של hwzone, הגיוני

צריך להוציא להורג כל ילד מפגר שמנסה להרויח משהו ממשחק פרמידה

יש משהו לא חוקי בפרסום של זה?

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, זה עובר על חוקי הפורום

פורסם

כן, זה עובר על חוקי הפורום

אתה יכול להביא איזה ציטוט או משהו כי אני לא זוכר שקראתי על זה בחוקיי הפורום... ???

פורסם

הודעות על משחקי פרמידה הם ספאם טהור

וספאם אסור

פורסם

זה מאוד קשור!

כשאתה בן 12 אז מילא אבל כשאתה בן 15-16 ויותר אז... בכל מקרה אני לא מכיר אף אחד בגי הזה שאין לו פלאפון...

וואוו. אתה חי בבועה. אין לי מה להוסיף. :-\

פורסם

הודעות על משחקי פרמידה הם ספאם טהור

וספאם אסור

מה ספאם בזה?

חוץ מזה ספאם לא אסור בחוקיי בהפורום, אומרים לא להציף אבל אין פורם אחד בעולם בלי הודעות שלא קשורות...

ספאם זה להציף את הורום בהודעות חסרות תכלית, זאת הודעה אחת ויש בה אינפורמציה על דבר אמיתי ומעניין (אוליי אותך לא, אבל הרבה אנשים אחרים).

וואוו. אתה חי בבועה. אין לי מה להוסיף. :-\

אני בסך הכל אומר שאני לא מכיר אף אחד מגיל 15 ומעלה שאין לו פאלפון... מה הקשר לחיי בבועה עכשיו?

פורסם

טוב אנשים...להרגיע...נא לא להרוסס את הנושא..

תגיבו רק עם יש לכם משהו להגיד על השירות ולא יותר :nono:

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה הניק שלך זה שגיא אבל הלינק שאתה מפנה לאתר המסריח הזה שלך שייך למשתמש בשם דימה

פורסם

אני מכיר עשרות אנשים שמשתמשים בשירות האתר הזה, ולא ראו שקל כבר הרבה מאוד זמן.

הארגון הזה רציני לחלוטין, אבל לא בשבילכם אלא בשבילו ובשביל חברות פרסום.

הרי כדי לקבל אגורה אתה צריך לקבל הודעת SMS עם פרסומת, ואחרי זמן מה הפלאפון שלך פשוט יהיה מוצף בפרסומות. הרווח הוא של האתר, שמקבל כסף על שליחת פרסומות, לא של המשתמשים.

אז מה אם אתה תורם שקל לוראייטי בשביל להרשם? אז במקום סתם לעשות עליכם קופה הם גם עוזרים למי שצריך :/

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה הניק שלך זה שגיא אבל הלינק שאתה מפנה לאתר המסריח הזה שלך שייך למשתמש בשם דימה

מה?? אני רשום בשירות אבל זה לא הניק שלי.. :nono:

אני מכיר עשרות אנשים שמשתמשים בשירות האתר הזה, ולא ראו שקל כבר הרבה מאוד זמן.

הארגון הזה רציני לחלוטין, אבל לא בשבילכם אלא בשבילו ובשביל חברות פרסום.

הרי כדי לקבל אגורה אתה צריך לקבל הודעת SMS עם פרסומת, ואחרי זמן מה הפלאפון שלך פשוט יהיה מוצף בפרסומות. הרווח הוא של האתר, שמקבל כסף על שליחת פרסומות, לא של המשתמשים.

אז מה אם אתה תורם שקל לוראייטי בשביל להרשם? אז במקום סתם לעשות עליכם קופה הם גם עוזרים למי שצריך :/

הם עוד לא ראו שקל מסיבה פשוטה מאוד...השירות עוד לא התחיל רק ההרשמה פתוחה בינתים

מבינים? תתחילו לקבל הודעות עוד 4 וחצי שבועות!

תקראו בפורומים שלהם ותראו...

פורסם

אה.....

:lol:

כמה מטומטם אפשר להיות...

אני שם כסף שהם לא יפתחו בכלל את השירות הזה אבל יהיה להם אחלה מאגר של ילדים מטומטמים

פורסם

הם מקבלים פרסומות מהרגע שהם נרשמו לSMSER הזה, אל תקשקש בשכל. אני בעצמי ראיתי את הפרסומות, וכן, אני בטוח שזה אותו האתר.

הם לא ראו ואני בטוח שהם לא יראו אפילו אגורה מהדבר הזה. זו סתם דרך של חברות לשטוף לך ת'מוח בפרסומות.

פורסם

לשטוף את המוח בפירסומות?

אף אחד בכלל לא מתכוון לקרוא את הפרסומות האלה, כולם פשוט מוחקים על הדקה שהם מקבלים אותה...

פורסם

ועדיין הרעיון של החברות הוא שתקרא את זה, וגם אם לא, האתר מרויח על שליחה, לא על האם קראו את הפרסומת או לא.

חוץ מזה, בטוח שמכל המטח פרסומות שהם מקבלים לפחות חלק נקראות.

פורסם

הם עוד לא ראו שקל מסיבה פשוטה מאוד...השירות עוד לא התחיל רק ההרשמה פתוחה בינתים

מבינים? תתחילו לקבל הודעות עוד 4 וחצי שבועות!

תקראו בפורומים שלהם ותראו...

שלחו לי את השטות הזו של SMSER לפני יותר מחצי שנה. באותה תקופה הם טענו שהשירות ייפתח "בעוד חודשיים"

זו עבודה בעיניים, כסף לא מופיע משום מקום, ואני לא מבין מאיפה אתם חושבים שתקבלו ערימות כסף בגלל שירות מפגר שיציף לכם את הפלאפון הזה בהודעות

כמו שאמא אומרת (לא שלי, אבל אמא בכלליות D: )- אין שום דבר בחינם. במיוחד לא כסף, ובמיוחד לא באינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים