עבור לתוכן

פחד קטנה בפירמוט

Featured Replies

פורסם

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120.

אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 .

ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט.

1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2

או את החשמל שלו מה יותר כדאי?

תודה גיל

פורסם

קודם כל אין מה לפחד, לאיזו מחיצה אתה רוצה לעשות פירמוט? לאיפה שמותקן לך מערכת ההפעלה?

אם כן ובהנחה שאתה משתמש ב XP ממש אין מה לדאוג, שאתה מתחיל את ההתקנה מהדיסק אתה יכול להגיד לו איזו מחיצה אתה רוצה לפרמט, הוא לא יפרמט לך מחיצה שלא בחרת.

פורסם
  • מחבר

לא אני יודע אבל תיראה פעם שעברה שניכנסתי לזה אז ז הראה לי את המחיצה של c ו f ביחד כאילו זה הארד וההוא הארד ואני מפחד שזה לא יזהה נכון או משהוא כזה.

כי על הארד דיסק של ה250 גיגה יש לי המון המון מידע ומשחקים ודברים חשובים בגלל זה אני מפחד מה אתם אומרים לנתק אותו ואז להתקין או שלעשות כמו שאמרתה?

ועועד שאלה איפה יותר כדאי להתקין תווינדוס בהארד דיסק של הsata2 או הארד דיסק של הide, איפה זה יהיה מהיר וטוב?

ועועד שאלה קטנה כמה גיגביט צריך להיות לווינדוס xp pro sp2 כמה גיגביט צריך כאילו שהמחשב יעבוד טוב 5 גיגיה יספיק אתם אומרים או כמה?

תודה גיל

פורסם

זה עדיין בסדר, כל עוד אתה בוחר רק את C הוא לא יגע לך ב F, נכון שזה אותו הדיסק הקשיח, אבל אילו שתי מחיצות נפרדות.

אם אתה יכול אז עדיף להתקין על ה SATA, השיפור הוא זניח אבל בכל זאת מורגש.

למערכת ההפעלה אתה צריך לפנות איזה 20GB, אם אתה חושב על להתקין ויסטה בעתיד הלא רחוק אז אני אישית הייתי מפנה לפחות 40GB.

פורסם
  • מחבר

לא תקשיב אני רוצה לשים כמה גיגביט לא יודע בC שבו יהי מותקן הווינדוס ובו לא לגעת בכלל לא להתקין שום דבר שום תוכנה כמה אתה ממליץ ואם יצא וויסטה המלא אז אני יפרמט שוב מה הבעיה ויסדר מחיצות אז כמה לשים תודה.

ועוד שאלה האם יש אפשרות לעשות נניח שבc לא יהיה אפשר לשמור כאילו ממש כלום כמו שיש במחשבים בביתי ספר שזה לא נותן לישמור בc, האם יש אפשרות כזאת או יש תוכנה אם בכלל תודה רבה גיל

פורסם

אז כמו שאמרתי, 20GB זה יספיק, אבל אם אתה חושב על להתקין ויסטה לא שרק תצטרך לפרמט שוב אלא לאחד מחיצות ש C יהיה לך יותר גדול... לדעתי עדיף להקדים תרופה למכה.

לגבי השמירה ב C, לצערי הדבר כמעט בלתי אפשרי, המערכת שומרת הרבה דברים שם, בין עם זה ה documents and settings (שאותו נראה לי כן אפשר להעביר למחיצה אחרת אבל אני ממש לא בטוח), שמירת restore points, קבצי TEMP של הדפדפן ושל המערכת עצמה וכו וכו...

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אמרתה 20 זה יספיק אז סבבה עשיתי 20 שהיה וויסטה בחוניות אז כבר אני ישיג איכשהוא ואז יפרמט שוב תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים