עבור לתוכן

האקרים של החיזבאללה פרצו לאתר של שירי מימון

Featured Replies

פורסם

אני אגיד את זה שוב: לא מדובר בהאקרים אלא ב script kiddies

לגבי למה הם "בחרו" באתר X ולא אתר Y , תקרא על שיטות העבודה שלהם בלינקים

שהבאתי למעלה.

עריכה:

לצערי התופעה העצובה הזאת קיימת בכל העולם, גם "בעולם היהודי"

פורסם

אכן. ילדים עלובים שמשתמשים בcook books מהאינטרנט בשביל "לפרוץ" עלק ולהעביר מסר פוליטי.

עריכה:

pig, תתחדש על התואר!! מגיע לך :yelclap:

פורסם

pig, תתחדש על התואר!! מגיע לך :yelclap:

תודה

פורסם

מישהו בכלל נכנס לאתר לפני הידיעה? אולי זה תרגיל עלוב להעלות אותו לתודעת הציבור :lol:

אגב script kiddies או לא, אין פה לאף אחד לדעת... ו-pig, מישהו שעושה פעולה זו או אחרת מכונה האקר. כי זה דורש ידע מסויים על רשתות... קשה לי להאמין שהם אהבלים גמורים שפשוט לקחו "רשימה" ועשו

1. כנס לאינטרנט אקספלורר

2. כתוב את ה-IP הבא: XXX.XXX.X

3. לחץ ENTER (המקש הגדול במקלדת עם החץ)

האינטרנט התקדם מאז... צריך קצת יותר היום ;)

פורסם

קצת היא מילת המפתח. אתה לא תאמין כמה פרצות אבטחה יש באתרי אניטנרנט היום... פשוט צריך לדעת איפה לחפש.

פורסם

lol. there is not much more to say.

פורסם

אגב script kiddies או לא, אין פה לאף אחד לדעת... ו-pig, מישהו שעושה פעולה זו או אחרת מכונה האקר. כי זה דורש ידע מסויים על רשתות... קשה לי להאמין שהם אהבלים גמורים שפשוט לקחו "רשימה" ועשו

1. כנס לאינטרנט אקספלורר

2. כתוב את ה-IP הבא: XXX.XXX.X

3. לחץ ENTER (המקש הגדול במקלדת עם החץ)

האינטרנט התקדם מאז... צריך קצת יותר היום ;)

המונח האקר לא חיב להיות קשור לרשתות או אבטחת מידע, אני מציע לך לקרוא את הערך בוויקיפדיה למידע נוסף, ובמיוחד

תחת הכותרת Hacker: Computer and network security expert , שם מוסבר ההבדל בין Hacker ל script kiddie.

לצערי היום לכל ילד עם גישה למאגר אקספלויטים "ציבורי" כמו metasploit יכול לפרוץ מערכות שלא התקינו בהם עדכוני אבטחה,

לא צריך ידע מיוחד בשביל זה.

מה שמצחיק הוא שרובם גם לא יודעים להשתמש metasploit , והם משתמשים בתוכנות "point & click" שעובדות בדומה למה שאמרת.

פורסם

OMG!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

יש לשירי מימון אתר? :eek2: :eek2: :eek2:

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים