עבור לתוכן

CREATIVE AUDIGY 2 ZS - פלטיניום או לא?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :cool2:

דיברתי עם מישהו שמוכר את הכרטיס שבכותרת (CREATIVE AUDIGY 2 ZS) שנמצא בשימוש מעל שנה.

בשיחה עמו הוא אמר שהכרטיס פלטיניום אך לא חיצוני והוא מתמחר אותו ב-250 שקל.

1.האם הגיוני שזה CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINIUM או שהוא סתם לא מבין וזה הדגם הרגיל :P(לאור המחיר הנמוך)?

2: בהנחה שזה לא פלטיניום, במחיר הנ"ל- עסקה טובה(בהנחה שזה עובד והכל בסדר)?

3:כמה זמן מקבלים אחריות לכרטיסים כאלו(נניח שהכרטיס בשימוש שנה וחצי)?

פורסם

בנוגע לאחריות אני לא בטוח אז אני מעדיף לא להגיד סתם. בנוגעל כרטיס, הפלאטינום הוא עם תושבת פנימית שנמצאת איפה שהכוננים האופטיים. אם זה הפלאטינום המחיר פצצה. אם לא, המחיר בסדר. סך הכל הכרטיס הזה לא רע בכלל, וב-250 שקלים הוא שווה את התוספת לביצועים ככל הנראה.

Anatoli.

פורסם

בין אם זו גירסת הפלטיניום או לא - המחיר מעולה

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם.

עוד שאלה קטנה:

יש מצב שיהיה שיפור בFPS במשחקים?

פורסם

כן, יהיה שיפור.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי את הכרטיס

והוא מגיע לבד בלי כונן וכו'.

עכשיו הוא אמר לי שהכרטיס הוא פרו פלטיניום רק בלי הכונן(על הכרטיס כתוב AUDIGY 2 ZS).

השאלה אם יש בכלל הבדל בין רגיל(ZS) לבין פרו פלטיניום רק מבחינת הכרטיס?

פורסם

חחחחחחחחחחחחח LOL זה פשוט ענק!! כל ההבדל בין הרגיל לבין הפלאטינום פרו הוא הכונן. הכרטיס עצמו זהה לגמרי. LOL!! זה פשוט ענק חחחח.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנאטולי אתה צוחק על חשבוני לא יפה :hat:

טוב לא ממש ציפיתי ליותר מדי ב-250 שקל.

בכל אופן עוד עם ה 2.1 CABRIDGE שלי כבר מרגישים בהבדל.

אז אפשר לסגור את השרשור הזה עם התשובה - לא

פורסם

חס וחלילה, לא צוחק עלייך. זה פשוט מצחיק מאוד מה שהוא אמר לך. זה כמו שתגיד לי שאתה רוצה מנה שווארמה ואני אמכור לך פיתה ואגיד לך זה אותה הפיתה, רק בלי השווארמה, מבין? :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה, לא צוחק עלייך. זה פשוט מצחיק מאוד מה שהוא אמר לך. זה כמו שתגיד לי שאתה רוצה מנה שווארמה ואני אמכור לך פיתה ואגיד לך זה אותה הפיתה, רק בלי השווארמה, מבין? :)

Anatoli.

כן רק שהוא מוכר לי את הפיתה ב-20 אגורות , הפיתה במצב טוב(בלי כתמים ;D ) ודי חשדתי שאני לא אקבל בשר....

פורסם

אם אני לא טועה אז:

ה-ZS רגיל נראה ככה מאחורה.

והפלטינום נראה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים