פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אל תהיו מטומטמיםאם כבר יש לכם מעבדים משנות ה-90 תשמרו אותם עוד 20 -30 שנה בערך ואז תהיו סופר מיליונריםיהיה למעבדים ביקוש אדיר בכל מוזיאון בעולם שמכבד את עצמו.אחי מה את "מזבל את השכל" ? (תסלח לי כן), אתה יודע כמה כאלה יש בעולם וכמה יוצרו מיליונים על גבי מיליונים!!!לא נראה לי שזה היה שווה משהו (לפחות לא כמו האלו של הפיטופון - לא ברמה כזו).
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים הוא מצא את זה בחול, לא?אתה יכול להתיך את כל המעבדים ולקבל זהב.. זה בטח שווה משהו.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים ואם בשרידים ארכיאולוגים עסקינן, מישהו מכיר את הצמד הזה? ואת הסבא הזה? חחחח מה זה יצור הזה בתמונה השלישית? ד"א מאצתי אצלי בהוסף מעבד מאוד ישן של אינטל בשם HARRIS המעבד משנת 1982. ניראה לי זה 286. עוד דבר קטן...יש לו 20MHZ
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים חחחח מה זה יצור הזה בתמונה השלישית? ד"א מאצתי אצלי בהוסף מעבד מאוד ישן של אינטל בשם HARRIS המעבד משנת 1982. ניראה לי זה 286. עוד דבר קטן...יש לו 20MHZ ATI מאך 32 ? זה ממש פאקינג ישן...
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אין לכם ממש מושג מה זה הענתיקה הראשונה אה? זה כרטיס VGA כלשהו, אין לי מושג מי מה מו ד"א מאצתי אצלי בהוסף מעבד מאוד ישן של אינטל בשם HARRIS המעבד משנת 1982. ניראה לי זה 286. עוד דבר קטן...יש לו 20MHZ omg! i pee faster
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.