פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים האם יש להקות\שירים מאותם השנים שאתם אוהבים?הלהקות\זמרים שאני אוהב (ויש המון):*Sandra*Scorpions*Roxet
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים בטח|!!!!!! יש מלא שאני אוהב!! TOTO The Cult Iron Maiden ............ יש עוד מלא שאני לא זוכר...
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים היו זמנים ;DRed Hot Chilly papersTotoRoxetteMike BrantScorpionsOliver ShantiRoger Waters - Pink FloydMike BrantSandraועוד....
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים האם יש להקות\שירים מאותם השנים שאתם אוהבים?הלהקות\זמרים שאני אוהב (ויש המון):*Sandra*Scorpions*Roxetיש לי אלבום אחד של ה-Scorpions וגם עוד שתיים של Roxette, להקה טובה.יש לי מלא שירים של שנות השיבעים, פחות של שנות השמונים המוזרות.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אזה טוב לישמוע את השירים האלו באיזה מכונית אמריקאית קבריולט של שנות ה80 . הדבר הכי נוצץ ומדהים במכונית זה הניקלים !!!!! I LOVE NIKELS
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כל הלהקות שאמרו כאן, אני גם שומע....טוב, חוץ מNIKELS (לא שמעתי עליהם) וROXET (גם)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כמובןבזמן האחרון נתקעתי על Slade אני יודע שלא הרבה שמעו עליהם אבל מומלץחוץ מזה:Pink FloydBeatlesQueenוכו'
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כל זה ואף אחד לא הזכיר את:70-------david bowieDoorsking krimsonJean Michel Jarre--------80tuxedomoonJoy DivisionMinimal Compact
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בזמן שכתבתי את ההודעה שלי חשבתי בעיקר על David Bowie ואיכשהו בכל זאת שכחתי להזכיר אותו...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים Beatles זה השישים . אני גם שומע ביטלס, קווין, האחים בלוז ועוד הרבה מאוד שירים בודדים של זמרים או להקות כמו דון מקלין, Fine Young Cannibals, רוד סטיוארט, סופרטארמפ, סטינג (עם ובלי המשטרה), ראלפ מקטל וכו'.. על פינק פלויד אני לא מבין מה הרעש האמת
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כל הפרוג רוק של התקופה הולך, למרות שבדרך כלל אני מעדיף את היותר מאוחרים בגלל הקצב המהיר יותר, אבל רוב הקלאסיקות בתחום הזה הן מהשנים המוקדמות דווקא.גם roxxete הולך, וגם הרבה דברים אחרים, למעשה, גם דברים מוקדמים מאוד הולכים, ray charles, jerry lee lewis, chubby ועוד.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.