פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש:א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלךב. אני לא יכול להסיק כלוםבמידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים במצב 2D הכרטיס מסך כמעט ולא מתאמץ ולכן יש סיכוי מאוד גבוה שיגיע לווינדוס גם כשהמאוורר לא עובד ויחזיק.תבדוק מה מפריע למאוורר (תקוע\אבק וכו'...)99.9% שזה המאוורר.......
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר ממבט ראשוני לא נראה שיש יותר מידי אבק. הבאתי לו קצת בראש עם אוויר מרוכז אבל לא ממש פתחתי אותוכנראה שזה השלב הבא
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים ממבט ראשוני לא נראה שיש יותר מידי אבק. הבאתי לו קצת בראש עם אוויר מרוכז אבל לא ממש פתחתי אותוכנראה שזה השלב הבאלפתוח? אם אבק ופוש קטן לא נתן לו לעבוד אתה רוצה לנסות להציל אותו ע"י פתיחה?איזה כרטיס מסך\קרור\מאוורר?!??
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר כרטיס R9800 npקירור סטוקחשבתי לפתוח (להוציא) את המאוורר ולשמן קצת בציר
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אתה יכול לקמבן מאוורר אחר? לפחות רק לבדיקה?הסיכוי שהלך שם החיבור בכרטיס הוא לא נותן חשמל למאוורר הוא קלוש(למרות שגם את זה אפשר לפתור ללא בעיה), יותר הגיוני שהלך המאוורר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.