פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים תחשבו מה זה הכלאה בין ג'רפה לצפרדע חחח אפשרי רק תאורטית נראה לי..או על ידי הנדסה גנטית כי הגדלים של האיברי *** שונים מאוד
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מגניב, איזה ראש ענקי הוא יכול לנגוס בראש של בן אדם בלי בעיה חחחחחח LOoOoOL בכל מקרה זה חייה אכזרית!
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מעניין אם ינסו עכשיו להכליא Liger ואריה.. אולי יקבלו Liger גדול יותר עם רעמה..Now won't than be a sight to see!! ;D
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים עשו SLI בין אריה לטיגריס הסיבה היחידה שהחיה הזו בעצם יכולה להתקיים זה בגלל שהזיווג נישאר באותה משפחה (משפחת החתולים), אי אפשר לעשות את זה עם כל מה שרוצים!
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים :lol: אני מת לראות מה יצא מקוף ואדם! (נראה לי משהו כזה : אבל באמת מעניין לראות מה יוצא
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מבחינת דת אסור בכללי לעשות הכלאה! יש איזה פרי שהוא הכלאה ושכחתי מה השם שלו..
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כן, אפרשזיף, או בשמו הלועזי, נקטרינהאחד הפירות האהובים עלי, למרות שאם אני לא טועה, הערך התזונתי של הפרי הזה קטן יחסית לאפרסק ולשזיף (דוגמא לחסרון של התעסקות האדם בטבע)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מבחינת דת אסור בכללי לעשות הכלאה! יש איזה פרי שהוא הכלאה ושכחתי מה השם שלו.. אתה יודע שכל פירות ההדר בעולם חוץ מפומלה, אתרוג, ליים, מנדרינה ועוד אחד הם הכלאות? זאת אומרת שלפי הטענה שלך לימון ותפוז הם לא כשרים. חוץ מזה שבמילואים האחרונים שלי שמרתי על התנחלות דתית והגידול העיקרי שם היה נקטרינות תאמין לי שהם לא היו מגדלים את זה אם זה היה אסור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.