עבור לתוכן

האישה הסקסית בעולם על פי YNET-הם רציניים?

Featured Replies

פורסם

כולן דומות לפלוץ, למה לא שמים שחקניות פורנו?

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, אולי במקרה של "עדי אשכנזי סקסית" אתה מוצא את זה משעשע, אבל טכנית זו עובדה שמדובר ב"תקלה".

זאת לא תקלה, זה פיצ'ר.

פורסם

עדי אשכנזי אולי נראית לא רע, אבל היא לא ממש סקסית.

וקצת יותר מפורט-אין לה שדיים.. בכלל..

פורסם

זאת לא תקלה, זה פיצ'ר.

:lol:

פורסם

תקראו מה שכתוב שם - הם הציגו לכם רק 20 מתוך 200 המועמדות שיש. ובטח שיראו את עדי אשכנזי, הרי בשביל להשתתף צריך להיות מפורסם, כמה כבר אתם מכירים? יש דוגמניות מפורסמות מאוד, שחקניות טלוויזיה, שחקניות קולנוע וזמרות. זהו בערך. וכמובן שבחירת "האישה היפה בעולם" מוגבלת רק לנשים מפורסמות ארה"ב, אנגליה וישראל :silly:. אז כל הסקר הזה לא רציני - זה כמו שתמיד מלכת היופי העולמית לא מספיק יפה, ככה גם מי שתיבחר כאן לא הכי יפה. ואין ספק שאנג'לינה גולי, אם היה אפשר תיאורטית לבדוק מי האישה היפה בעולם, לא הייתה נכנסת למאיה הראשונה - ומבחינתי, גם לא לא לאלפייה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

כולן דומות לפלוץ, למה לא שמים שחקניות פורנו?

MY VOTE GOES TO BRIANA
פורסם

היא נראית בסדר, אבל החזה שלה דוחה. אשכרה אפשר לראות את כדורי הסיליקון :P

פורסם

אניסטון מדהימה!

אני עד היום לא הבנתי ולעולם לא אבין מה הסיפור איתה. היא בכלל לא יפה! X_X הפנים שלה לא שוות מבט אפילו :S

פורסם
  • מחבר

היא יפה מאוד ויש לה רגליים מדהימות.

פורסם

אולי, אבל שאני רואה מישהי אני נוהג לדבר לפנים, לא לרגליים.

פורסם

תקראו מה שכתוב שם - הם הציגו לכם רק 20 מתוך 200 המועמדות שיש. ובטח שיראו את עדי אשכנזי, הרי בשביל להשתתף צריך להיות מפורסם, כמה כבר אתם מכירים? יש דוגמניות מפורסמות מאוד, שחקניות טלוויזיה, שחקניות קולנוע וזמרות. זהו בערך. וכמובן שבחירת "האישה היפה בעולם" מוגבלת רק לנשים מפורסמות ארה"ב, אנגליה וישראל :silly:. אז כל הסקר הזה לא רציני - זה כמו שתמיד מלכת היופי העולמית לא מספיק יפה, ככה גם מי שתיבחר כאן לא הכי יפה. ואין ספק שאנג'לינה גולי, אם היה אפשר תיאורטית לבדוק מי האישה היפה בעולם, לא הייתה נכנסת למאיה הראשונה - ומבחינתי, גם לא לא לאלפייה הראשונה.

אני לא יודע מה איתך, אבל אני מכיר אישית את האישה היפה בעולם...

[זה די עניין של טעם אם לא הבנת]

פורסם

MY VOTE GOES TO BRIANA

אני מערער! ג'נה לוקחת.

בכל מיקרה ממש שהוצג כאן אממ....אייזנשטיין? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני מערער! ג'נה לוקחת.

בכל מיקרה ממש שהוצג כאן אממ....אייזנשטיין? :smile1:

JENNA כבר קשישה...אולי בעצם לTERA PATRICK?
פורסם

אממ...עזוב...ניתפשר בקריסטל.

פורסם

רק על מוכרות אתם הולכים? יש יותר יפות, תעשו הלילה מאמץ ותראו גם אחרות :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים