עבור לתוכן

בעייה בהתקנת windows 98

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם

מעבד 3GH שך אינטל

לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh

512 זיכרון של kingston

אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים

ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך "

HD 80 sata

ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר!

וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות??

לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר?

תורה מראש לכל העוזרים...

פורסם
  • מחבר

ככה חברים.. הבעיה נפתרה

פשוט פירמטתי את המחשב והוינדואז הותקן , עכשיו התעוררה לה בעיה אחרת... :kopfpatsch:!

כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של הלוח אם תוך כדי ההתקנה ה(הידנית והמעצבנת!) הוא מבקן ממני להכניס את הדיסק של הוינדואז אני מכניס אותו ואז הוא מבקשר ממני כל מיני קבצים הרצתי חיפוש בכל המחשב בדיסק של וינדואז ואין את הקבצים האלה וזה המון קבצים אם אני רושם לו דלג על קובץ כל פעם הוא פשוט לא מתקין את הדרייברים...

פורסם

למה אתה לא לוקח WIN2000?

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש להתקין WIN98 על לוח אם שבבירור לא תומך במערכת ההפעלה הזאת?

מן הסתם אם הייצרן מכריז שהלוח לא תומך ב-98, אתה תיתקל בבעיות עם 98, אך אחד פה לא יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם באמת הלוח לא תומך ב98?

נכנסתי לאתר של gigabyte וכן יש דרייברים ל98? מלה שייצרן יפרסם דרייברים למערכת הפעלה שלוח לא תואם?

דרך אגב.. אני לא סתם מתעקש להתקין 98 המחשבים האלה אמורים לעבוד בסביבת עבודה שלא תומכת בXP..

פורסם

באתר של גיגהבייט כתוב במפורש שהלוח לא תומך ב-98.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2333&ProductName=GA-8VM800PMD-775-RH

בעיות שנגרמות עקב השילוב של הלוח הזה ו-WIN 98 לא תוכל להיפתר ע"י אף אחד מהמשתמשים באתר הזה כולל עבדך הנאמן כיוון שהלוח הזה במקור (מהמפעל) לא אמור לתמוך ב-98.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כניראה אני בבעיה... את זה אני יברר מחר עם החברה שמכרה לי את המחשב

אבל איך אתהמסביר שהדרייברים שם תומכים ב98?

[47xg7j4.jpg

4506ybn.jpg

פורסם

תערוך בבקשה את התמונות - לא צריך לכסות את כל הפורום.

אני אתייחס להקפצה שלך בתחילת הת'רד בתור עידכון...

פורסם

כתוב באתר שהמוצר אינו תומך ב-98 עקב חוסר תמיכה של הרכיבים החיצוניים שמותקנים על הלוח (כ.קול/כ רשת וכו') אבל החברה תמשיך לספק דרייברים, איך זה מסתדר?, אני לא יודע אבל בת'כלס זה לא עובד.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי... תודה רבה אחי!

מצטער על ההקפצה בראש התרד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים