עבור לתוכן

מגבלות נהג חדש מ 1.11.06

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA

http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483

השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?

פורסם

כבר יש הודעה על זה... תראה אותה תגלה את התשובות

פורסם
  • מחבר

כבר יש הודעה על זה... תראה אותה תגלה את התשובות

היה יותר נחמד שבמקום שתשקיע הכתיבת הודעה למציאת הלינק. תודה

פורסם

אני בטוח שאתה יכול למצוא את זה לבד אחרי הכל זה נמצא סך שלוש הודעות מתחתך

פורסם

כן השאלה המרכזית היא האם בן אדם שהוציא רשיון לפני שנה לדוגמא שהייתה עליו תהגבלה של 2 נוסעים.

האם היא התבטלה מהיום ?

פורסם

טוב שמעו זה הולך ככה:

לגבי נוסעים - מי שברישיון שלו מותר לו להסיע רק 2 יכול להסיע אנשים כמספר חגורות הבטיחות באוטו

לגבי מלווה וכו' - מי שנמצא בתקופת הליווי(הוציא רישיוון עד ה 1.11) התקופת ליווי שלו מתקצרת בחודש(וזה עד שמוציאים את התקנה החדשה) בלומר למי שנשאר פחות מחודש מלווה מתוך תקופה של 3 חודשים יכול ליסוע עכשיו בלי מלווה עד שמוציאים את התקנה החדשה

פורסם

טוב שמעו זה הולך ככה:

לגבי נוסעים - מי שברישיון שלו מותר לו להסיע רק 2 יכול להסיע אנשים כמספר חגורות הבטיחות באוטו

לגבי מלווה וכו' - מי שנמצא בתקופת הליווי(הוציא רישיוון עד ה 1.11) התקופת ליווי שלו מתקצרת בחודש(וזה עד שמוציאים את התקנה החדשה) בלומר למי שנשאר פחות מחודש מלווה מתוך תקופה של 3 חודשים יכול ליסוע עכשיו בלי מלווה עד שמוציאים את התקנה החדשה

מאיפה לקחת את המידע הזה? דיברתי עם מנהל בי"ס לנהיגה ועם שוטר תנועה ושניהם אמרו לי שאני לא יכול ליסוע בלי מלווה (אני בחודש השלישי של המלווה).

פורסם

מאיפה לקחת את המידע הזה? דיברתי עם מנהל בי"ס לנהיגה ועם שוטר תנועה ושניהם אמרו לי שאני לא יכול ליסוע בלי מלווה (אני בחודש השלישי של המלווה).

תתקשר למשרד התחבורה ותשאל, הם יתנו לך אותה תשובה

פורסם

חבר שלי דיבר עם משרד התחבורה והם אמרו לו שהוא יכול לנסוע בלי מלווה (הוא בחודש השלישי)

פורסם

לא יודע תאמינו לי הכל מוזר פה.. כל אחד מקבל תשובות שונות..

לי ענתה איזה פלצנית שאמרה שמי שעבר טסט בעבר עדיין לא יכול להסיע יותר מ-2..

נקווה שתצא הודעה מסודרת מתישהו........

פורסם

לא יודע תאמינו לי הכל מוזר פה.. כל אחד מקבל תשובות שונות..

לי ענתה איזה פלצנית שאמרה שמי שעבר טסט בעבר עדיין לא יכול להסיע יותר מ-2..

נקווה שתצא הודעה מסודרת מתישהו........

זה גם מה שאמרו לי...

פורסם

בשביל מה פתחתי אשכול 4 תרדים מתחת לאשכול הזה?

לא בשביל שיפתחו עוד אחד וישאלו עוד שאלות זה בטוח.

"תוקפה של הוראת שעה הסתיים ולפיכך עד לסיום הליכי החקיקה אשר הוצעו על ידי המשרד, התנאים הנדרשים לגבי "נהג חדש" בשלב זה הינם: חייב בתנאי מלווה חודשיים בלבד ולא חלה עליו הגבלת נוסעים האמור חל גם על נהגים שהוציאו רשיון לפני 01/11/06 "

אם אתר משרד התחבורה זה לא מספיק מסודר בשבילך, לא יודע מה להגיד לך.

READ THE FUCKING HEBROW!

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

פורסם

שאלתי היום שוטר תנועה והוא אמר שאלא אם הלכת והדפסת את הרישיון מחדש, ככה שיהיה כתוב תקופת המלווה העדכנית, לא יתחשבו בזה שנשארו לך רק חודשיים.

פורסם

חברה, עכשיו התקשרתי למשרת התחבורה והם אמרו לי שהחוק של ה- 2 אנשים בוטל לכל הנהגים החדשים וזה לא משנה מתי הם הוציאו את הרשיון.

בנוסף, אם עשיתם כבר חודשיים מלווה (ויש לכם עוד חודש- כמוני, לפי החוק הישן), החודש השלישי מבוטל ויש לכם רק חודשיים.

המספר הוא 12225678

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים