עבור לתוכן

מחשב נתקע אחרי טעינה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה).

המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים.

תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט.

נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל).

הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך ומהודקים, כמו כן כל החיבורים מאחורה תקינים, בדקתי שה RAM יושב כמו שצריך, עשיתי סריקה נגד וירוס ונגד תוכנות ריגול במצב בטוח (זה למה אני חושב שזאת לא בעית תוכנה).

זהו, אם צריך עוד פרוט תגידו לי מה. חוץ מזה אני לא יודע מה לעשות, האם אתם יכולים להנחות אותי איך לבדוק כל רכיב כדי לדעת שהוא פועל כשורה? איך אני יכול לדעת אם מדובר בספק או לא?

תודה רבה לעוזרים, רועי.

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי בבקשה על ההקפצה אבל זה דיי דחוף להיום

בכל מקרה, אין לאף אחד כיוון מחשבה מה יכול לגרום לבעיה?

ראיתי שלמישהו פה היתה בעיה דומה לשלי והוא עשה שחזור במצב בטוח וזה עזר לו, אז עשיתי גם (2 שחזורים) אבל הבעיה עדיין קיימת.

כשהמחשב עולה במצב רגיל, לאחר שהוא טוען את הוינדוס במקום להגיע למסך "ברוכים הבאים" פשוט נפסק האות למסך והמסך מתכבה (ולאחר כדקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו - וחוזר חלילה).

שאלה: אם המחשב משמיע צפצוף תקין כשהוא עולה ויכול לעלות במצב בטוח וכמו כן מציג תמונה על המסך במצב בטוח וגם כשהוא עולה אז אני משער שזה לא בעיה במעבד / ספק / זיכרון / כ. מסך, או שאני טועה?

כל דבר יעזור...תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה על ידי עוד שחזור אחד שעשיתי. אז למי שיש את הבעיה יכול להיות שצריך לעשות שחזורים נוספים כדי שזה יצליח בסוף.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים