עבור לתוכן

רוצה להזמין Logitech Z-5500 מ-NEWEGG ויש לי כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ.

כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ?

האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?

פורסם

לא חושב שזה משתלם מסיבה אחת פשוטה:

אחריות. (אם יקרה להם משהו תוך כדי המשלוח למי תפנה?) אבל אני בטוח שיש אנשים שירשמו אחרת... בכ"א זאת דעתי.

פורסם

אחריות היא הדבר האחרון שאתה צריך לדאוג לו. הסיכוי שמשהו שם יישבר הוא אפסי. גם אם כן, מדובר במקסימום איזה קבל או משהו, תיקון של זה עולה גרושים.

הבעיה היא אחרת. שנאי שיתאים למערכת הזו יעלה לך כמה מאות שקלים. משלוח של חבילה כזו יעלה לא קצת כסף, ומכס יכריח אותך לשלם הרבה מאוד כסף. לכן לא בטוח בכלל שמשתלם. אם אתה מביא איתך מחו"ל זה דבר אחר. אם זה עם משלוח, לא בטוח שייצא משתלם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני רק צריך שנאי מ-110 וולט ל-220 וולט לא ? למה מאות שקלים ?

והבנתי שאין מכס על מוצרי מחשב אז למה אתה אומר שזה יעלה לי הרבה כסף במכס ?

פורסם

א: זה יעלה לך לפחות 300 שקל שנאי כזה, ואני מדבר מניסיון. שנאי שיחזיק את המערכת הזו הוא 1000VA בערך.

ב: מכס תשלם, כי אתה לא מייבא ציוד מיחשוב אלא רמקולים, מה שאומר כמעט 70% מס.

Anatoli.

פורסם

כבר יצא לך הרבה יותר זול לקנות בארץ כי זה לא נחשב לציוד מחשבים וגם על ציוד מחשבים יש מכס לא?

פורסם
  • מחבר

זה רמקולים למחשב אז אתם בטוחים שזה לא יחשב כציוד מחשבים ?

אם ככה אז באמת עדיף לקנות בארץ.

פורסם

זה נחשב רמקולים.

Anatoli.

פורסם

א: זה יעלה לך לפחות 300 שקל שנאי כזה, ואני מדבר מניסיון. שנאי שיחזיק את המערכת הזו הוא 1000VA בערך.

ב: מכס תשלם, כי אתה לא מייבא ציוד מיחשוב אלא רמקולים, מה שאומר כמעט 70% מס.

Anatoli.

תקשיב בדיוק כמו anatoli אמר לא רק שזה לא שווה את הכסף ! זה גם לא שווה את הכאב ראש !!... אני עד לא מזמן חשבתי לקנות את זה כבר בחול ולקחת את זה יחד איתי ! פשוט יוצא לי ליהיות הרבה בחול ! וגם אז זה לא שווה את הלחץ את הכסף ואת הזמן !...

א.יש לך אופציה להתפס !.. (מכס)

ב.כאב ראש !!! גדול להכניס כזה דבר למזודה מהסיבה שיש חוק חדש שאומר שמותר לך לקחת 2 מזודות אבל כל אחד מהן מחויבת לשקול 23 קילו... בקיצור כאב ראש ורוב הסיכוים שאתה תיהיה צריך להוסיף כסף עלover weight....

ג.שנאי ~~~ זה בכלל כאב ראש משקל של שנאי 1000 Av יכול ליהיות 4-6 קילו לפחות ! זה פשוט בלוק מגעיל וחם שיושב לך בחדר וזה לא כיף לקום כל בוקר ולראות את זה בעיניים ... כמו שאמר ANATOLI שמחזיק אחד כזה אם אני לא טועה מחירו 300-500 לפי סוג ואיכות ...

וזה רק חלק קטן מהסיבות ... עדיין לא דברתי על אחריות ! שלא תיהיה תקפה כאן ,וכו ...

פורסם

את השנאי אפשר למצוא איפה להחביא, העובדה שהוא נמצא שם פחות מפריע אם מסתירים אותי. לי היה שנאי שכזה שהפעיל את ה-Z-680 שהיו לי בעבר אשר יובאו מארה"ב.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים