פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטערלקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שליאז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE)אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט.חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינוואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה.מה אני עושה?ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים תבדוק עם במצב בטוח זה עולה ,אם כן זה אומר שיש בעיה בין התקנים בדיסק שלך לחומרה במחשב של אחותך
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אתה לא יכול פשוט להעביר דיסק שעליו מותקן XP ופשוט להעביר אותו למחשב אחר ולצפות שהוא יעבוד, זה פשוט לא עובד ולא יעבוד, זה נורמאלי.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר אני לא רואה פה סיבה? אין איזה שהיא שום דרך? פאצ'ים? דרייברים? כול דבר
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מכיוון ש-XP מתלבשת כמו כפפה ללוח אם מסויים, הוא לא יעלה תחת לוח אם אחר.אתה יכול לנסות לעשות התקנת תיקון על הדיסק הקשיח אבל אין שום ערובה שזה יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.