עבור לתוכן

NTFS ואפשר דחיסה בזמן פירמוט + איתחול נתקע על 72%

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות,

3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה איתחול וכאן החלה הבעיה האמיתית,האיתחול הרגיל החל ונתקע על 72% כל פעם,ניסיתי גם הסרת מחיצה,התקנתה מחדש ועוד פעם איתחול ועוד פעם נתקע על 72% ,ניסיתי אפילו איתחול ב - SAFE MODE והבעיה ממשיכה,הדבר היחד שכן הצליח זה איתחול מהיר,אבל לא נראה לי שזה הפתרון,כי איתחול רגיל אני לא מצליח לסיים.

האם ישנה אפשרות שהדיסק דפוק ( הוא חדש סה"כ בן חודש ) או שעשיתי משהו לא נכון ? דבר נוסף שעשיתי,ניסיתי סריקת מחיצה דרך הוינדוז וסימנתי לו לסרוק סקטורים פגומים ולתקן אותם וגם זה נתקע לקראת הסוף בערך על ה - 72% .

בקיצור מה יכולה להיות הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים