עבור לתוכן

מערך SLI\CROSS FIRE בכרטיסי MID RANGE, שווה את זה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי הת'ראד הזה עדיף כן כרטיס יחיד... טוב אז לשנה שנתיים אני אשאר עם הX1900XT 512 בלי DX10 ואז כבר אחריי השנתיים האלה כבר אחליף מחשב, או אשדרג את הישן... (בדרך כלל אחריי שנתיים מתחלפים הרבה חיבורים ותושבות אבל יש מצב שלא...)

פורסם

עוד שנה כבר תרצה כרטיס DX10 אז יהיה כבר הרבה יותר משחקים שיתמכו בDX10 ככה שעדיף לך לקנות כרטיס מסך לחצי שנה+ מאשר כרטיס לשנתיים..

לפי דעתי תקנה כמו שאמרו 7600GT ואחרי חצי שנה+ תקנה DX10 כשיהיו מחירים נורמלים.. במשך הזמן הזה הכרטיס יספק אותך בהחלט..

(http://hwzone.co.il/news/1151169309/41214/ תקרא את זה אולי לפי זה תוכל עכשיו לקנות X1650PRO או משהו בסגנון ובעתיד DX10

ואז אם אין לך מחשב אחר בבית עם חריץ PCI E תוכל לשים את הכרטיס הזה ככרטיס פיזיקה ואת הDX10 ככרטיס מסך וכך לא לזרוק את הכרטיס..)

פורסם
  • מחבר

האמת, עכשיו אני מבין עוד משהו, הזמן משחק פה לטובתי, אינטל מוציאה עוד מעט מרובעי ליבה לא רק לאוברקלוקרים כמו COOLALER ו-CUPRA, אז כפולי הליבה יוזלו, גם כרטיסי מסך יוזלו עם יציאת ה-DX10, ואז אני אוכל לקנות כרטיס שיהייה DX10 (עדיף של ATI, כי של NVIDIA אז לא תמכו כמו שצריך בDX9.0C) די בזול. אני חשוב שכדאי לי לדחות את הקניה לעוד משהו כמו 3 חודשים עד חצי שנה, ואז אני אוכל לקנות מחשב עם מעבד כפול ליבה (מי בכלל צריך עכשיו מרובע?!) וכרטיס מסך HIGH END שתומך גם ב-DX10... מה אתם אומרים?

פורסם

1.יוזלו כפולי הליבה? למה? הריי מרובעי הליבה מיועדים לשוק הגבוהה כאשר הכפולי הליבה לשוק הביניים ואין להם מתחרה שכתצואה מזה הם יוזילו מחירים.

2. אם יש לך סבלנות עוד 3 חודשים בגלל DX10 ,סבבה . :)

3. כל פעם יוצאים דברים חדשים ואתה מחכה ומחכה ובסוף לא תקנה,אז עדיף לקנות עכשיו ומאשר לעולם לא .

בקשר ל DX10 תקנה כרטיס ביניים או שתחכה כמו סעיף 2

פורסם

האמתי אני די נגד.. פשוט תקנה עכשיו וזהו.. עד שתהייה הוזלה בכפולי הליבה ששווה לחכות לה זה כשיצאו מרובעי ליבה בתקציבים יותר נמוכים ולא ב4500

וזה יקח זמן חוץ מיזה שאם כבר מחכים למרובעי הליבה עדיף לקנות כבר מרובע ליבה.. כי לעתיד זה ישתלם.. חוץ מיזה שאם תחכה עוד 3 חודשים עד חצי שנה אז תגיד לעצמך אני יחכה שיצאו זיכורנות DDR3 והלוחות אם החדשים שיוצאים או לכרטיסי פיזיקה שיצאו וכל הזמן תדחה.. פשוט תקנה עכשיו וזהו..

אם יהיה לך מה לעשות עם ה7600GT ולשים במשחב אחר יצא שאפילו לא ביזבזת כסף על כרטיס מסך שתזרוק עוד חצי שנה..

אם אין לך מחשב אחר עם חיבור PCI E לשים בו יש את האפשרות שאמרתי לך עם הפיזיקה אבל זה הכל עדיין תיאורטית צריך שיהיה עוד מידע כדי שנדע אם באמת נוכל לעשות כזה דבר..

פורסם
  • מחבר

אני חסין לקטע הזה של לחכות עד אין סוף, כי אמרתי לעצמי "בשניה שיוצא DX10 חומרתי טוב, אני קונה מחשב כפול ליבה וגמרנו !" , בכל מקרה, הקטע אבל של הפיזיקה נכון, אבל הבעיה היא שזה צריך עוד להתפתח

פורסם

אוקיי קראתי שוב ושוב ושוב את הכתבות על הפיזיקה של NVDIA ושל ATI ממה שהבנתי זה הולך להיות ככה..

לא חייבים לוח אם תומך CF (לכרטיס מסך 1 (לא 2!) וכרטיס פיזיקה) כרטיס מסך בסלוט PCI E X16 ובסלוט PCI E X1 לשים את הכרטיס פיזיקה(צריך לוח אם גם עם סלוט PCI E X16 וגם עם PCI E X1)

עכשיו לא חייב ששני הכרטיסים יהיו מאותו סוג אפשר למשל X1300 וX1900XT לא חייב מאותו סוג או מאותה סדרה...

נגיד ואתה קונה עכשיו כרטיס מסך X1650PRO אתה שם אותו על הPCI E X16 משחק בו חצי שנה ואז בוא נגיד שאתה קונה כרטיס DX10 אתה מעביר את הX1650PRO לחריץ PCI E X1 ואת הDX10 שם בPCI E X16 ומפעיל שהX1650PRO יעבוד ככרטיס פיזיקה.. וזה עובד..

כמובן שכיום ובזמן הקרוב אין שום משחק שהכרטיס פיזיקה יעזור לו ממש.. אבל אם עוד חצי שנה רק תחליף בטח כבר יתחילו משחקים שינצלו את הפיזיקה..

השאלה שלי אבל זה אם זה קורה גם בNVDIA.. כי ככה רשום על הכתבה של ATI אבל עם NVDIA זה אותו הדבר..? אפשר שני כרטיסים שונים לגמרי לא מאותו סוג ולא מאותו סדרה? ואחד פיזיקה ואחד כרטיס מסך..?

פורסם
  • מחבר

עוד 3 חודשים כשאני אקנה את המחשב נדבר על זה, בינתיים, נדמה לי שגם עם NVIDIA זה אותו דבר, אתה יכול להוסיף כרטיס יחסית ישן לכרטיס מסך עדכני או למערך. תארו לכם מערך QUAD FIRE, ובנוסף אליו גם כרטיס פיזיקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים