עבור לתוכן

XP קופא ל-5 דקות בערך מייד לאחר חיבור ADSL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור).

כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה.

ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית.

אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש.

מפרט מחשב:

Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache

Memory: 1024 MB 533 MHz

Display: Nvidia GeForce 6600 256 MB

HD: WD 200 GB SATA II 16MB BUFFER

WIN XP PRO

נראה לי שאלו הדברים החשובים, אז אם למישהו יש רעיון פרסמו תגובות בבקשה.

תודה.

גד מאור.

פורסם

יש לי כבר שנה בערך את הבעיה הזו.

המחשב שלי הרבה יותר ישן משלך (ישן יותר מזה שבמפרט).

חיפשתי בכל מקום פיתרון ולא מצאתי.

הדברים היחידים שגיליתי הם שאם מכוונים את האקספלורר לחיוג עם ההפעלה (של האקספלורר לא של הווינדוס), אז הסבירות שתהיה בעיה קטנה.

מצאתי גם שהבעיה באחד מהתהליכים שמפעיל הקובץ SVCHOST במופע שלו שקשור לפיירוול, הבעיה שאיתחול התהליך לאחר החיבור לאינטרנט מבטל את החיבור וחייבים להפעיל מחדש את המחשב - נסה להפעיל את ה TASK BAR לפני שהאינטרט מתחבר ותתחיל לסגור תהליכי SVCHOST, אתה תבין על מה אני מדבר.

יכול להיות שהשרות WMI קשור לזה, אבל אני לא בטוח, בכל מקרה אי אפשר לבטל אותו.

אני אשמח אם מישהו יוכל לחדש ולעזור לפותח הת'רד לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה sgsg

הבעייה עם סגירת תהליכי SVCHOST היא כמו שציינת שאחד מהם הוא NTמשהו שהוא בעצם ה-RPC-REMOTE PROCEDURE CALL שברגע שמכבים אותו הווינדוס חייב לבצע איתחול וחוץ מזה אני מחפש פיתרון קצת יותר קבוע.

מצאתי לא מזמן מישהו באיזשהו פורום עם פיתרון שהוא טוען שעבד אצלו אך אצלי לא אולי הוא יעבוד אצלך.

פתח את הקישור שלך ולך ל-PROPERTIES ואז ל NETWORKING ופתח את המאפיינים של TCP/IP.

שם לך ל ADVANCED/DNS ותסמן ב"וי" את שתי האופציות התחתונות ביותר : Register this connection's addresses in DNS

ו- Use this connection's DNS suffix in DNS registration.

אה, וגם ב WINS תבדוק שה NETBIOS OVER TCP/IP הוא ב ENABLE.

זהו, אולי זה יעבוד בשבילך ואני מקווה שמישהו ימצא פיתרון בשבילי.

פורסם

חברים , זה בדיוק מה שהיה אצלי

לפני פחות משבוע קיבלתי על זה תשובה פה בפורום.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214812.new;topicseen#new

אצלי זה עזר ..בנתיים זה לא קרה (המחשב לא אצלי :) )

יש לכם 2 כרטיסי רשת ????

אחד שמחובר למודם והשני שלא מחובר לכלום ? אם כן , זה אולי הפיתרון , להקצות כתובת IP לכרטיס הרשת הפנוי ...

אם זה עוזר ת-ע-ד-כ-נ-ו !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים