עבור לתוכן

מה אסור לחוקר לעשות בזמן חקירה?

Featured Replies

פורסם

תשמור על זכות השתיקה, לא משנה כמה זמן תשאר שם אתה צריך לחשוב לטווח הארוך, אם אתה אומר משהו שלא במקום זה ידפוק אותך ויש לתחמנים האלה שיטות לגרום לך לדבר.

אז פשוט תשתוק וזהו.

הבעיה שאתה מעל גיל 18 כמו שאני רואה בפרופיל שלך אז בעיקרון מותר להם להשתמש באלימות ::)

ממש לא. פשוט שב שב בפה סגור... החוקר ייתאש, בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

אבל אז בטח יזמנו אותי לחקירה שוב לא? אלה אנשים שזאת העבודה שלהם, ושהם עושים אותה כמו שצריך הם מקבלים על זה בונוסים בטח או לא'דע מה... אז לא ניראה לי ממש שהם הולכים לתת לי לשתוק, לא שיש לי מה להגיד רק...

כו* אוחתו* איתם... נקווה לטוב

פורסם

^ תקרא את תורת המשחקים לפני החקירה.

פורסם

לדעתי אם אתה באמת חף מפשע תשב בבית ותחשוב על הסיפור טוב טוב ותראה אתה מספר אותו,

למה?

כי לפעמים תוך כדי שתספר את הסיפור הם יכניסו לך שאלות עכשיו מן הסתם אם אתה מדבר שוטף אתה מחסיר חלקים מהסיפור שנשתכחו מזכרונך ושתענה תשובה אמיתית לאמיתה על השאלה שלהם הם יגידו "פתאום המצאת את זה כדי שהסיפור שלך יסתדר", "אם זה ככה למה שחכת לספר על זה קודם?" ועוד כאלה

אגב במקרה ותבחר לשתוק תזכור שאין לחוקר יותר מדי אינטרס להפעיל עליך כוח פיזי >>> יותר מדי תלונות >>> חקירת מח"ש >>> בלאגן לחוקר = לא כדאי

פורסם

איזה מח"ש ואיזה בטיח.. כל המשטרה מושחתים...

פורסם

^ תקרא את תורת המשחקים לפני החקירה.

תורת המשחקים זה ענף מתמטי כלכלי מה הקשר?!

פורסם

לא מפעילים לחץ פיזי?באיזה סרט אתם חיים ילדים?

לבחור שאמר מח"ש-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מכיר את הגוסטפו מקרוב לצערי הרב,המח"ש הוא בדיחה עצובה

פורסם

אל תאמין לכלום..

היה אצלנו מכות בבית ספר עם ילדים מהשיכבה שלי והשיכבה מתחת..

באו לחבר שלי אמרו לו תראה הנה כל אלה אמרו עליך שאתה רבת הראו לו חתימות ושטויות

אמרו לו שחברים שלו דיברו עליו..

ואחרי זה שהוא חזר שאלתי אני את חברים שלי והם אמרו לי שלא.. והם חברים טובים הם לא היו משקרים לי..

קיצר אל תאמין להם הם זונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים