עבור לתוכן

בלבלתם הרבה את השכל - חוק המלווה סופו של פסוק

Featured Replies

פורסם

חבל שזה רק עד שיעדכנו את החוק :P

טוב נו... עבר לי חצי חודש מאז שהוצאתי את הרישיון, יש סיכוי שאולי אני אספיק להינות מזה :P

דרך אגב, מה קורה אם כשמעדכנים את החוק עברו רק חודשיים וקצת מאז שהוצאתי את הרישיון? למרות שנהגתי כבר בלי מלווה אני אצרטך שוב לחזור למלווה עד שיגמרו השלושה חודשים?

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא, אתה לא תצטרך לחזור למלווה (תלוי כמובן בנוסח החוק, תאורטית זה אפשרי, אבל זה פשוט לא יקרה)

ואל תדאג, ייקח זמן עד שיעבירו את החוק החדש

שנתיים הם לא העבירו אותו, אני בספק שיעבירו אותו בזמן הקרוב

פורסם

אבל עכשיו דעת הקהל מופנית לזה, אני מניח שהם יעשו את זה מהר.

ותבינו משהו-אם לא תלכו לעדכן את הרישיון, לא תוכלו לנהוג לבד![אני מדבר על אלה שנשאר להם חודש ברישיון והם חושבים שעכשיו הם יכולים לנהוג לבד].

זה כמו לנהוג עם רישיון לא תקף. ושוטר תנועה אמר לי שאלו היו ההנחיות שהוא קיבל, אז אין לכם מה להתווכח.

פורסם

לא נכון, לא צריך לחדש בררתי עם משרד התחבורה כיוון שהרשיון הנייר תקף גם אחרי סיום המלווה (למשך חצי שנה אם אני לא טועה) וכתוב מתי הוצאת את הרשיון. פשוט תאריך הסיום הוא שגוי לפי החוק החדש-ישן

פורסם

חחח איזה נאיבי

בן אדם-שינוי חוקים תקף אך ורק ובלבד לאנשים שעוברים טסט נכון לעכשיו

אם הוצאת רישיון ונשארו לך חודשיים למלווה,גם אם מבטלים את חוק המלווה,אתה עדיין תשאר מחויב למלווה חודשיים...

השינויים האלה לא תקפים לגביך.

נאיבי נאיבי, אבל צודק.

פורסם

יאאלה די לחפור אפשר להסיע אוטו מלא הפילו היה את זה בחדשות בריו ובטלויזיה דיי לזיין בשכל , השוטרים מכירים את הכללים ואם הם לא תוציא עיתון ודחוף לו אותו בעיין.

פורסם
  • מחבר

לדחוף לו בעיין?

משיגינעס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים