פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אוף חבל שאי אפשר להעתיק טקסטים עם תמונות לפה :-\ http://tinyurl.com/yb7n9d אני ב"נפילה חופשית"
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים חח כנלנפילה חופשיתולפעמים משו דומה ל"העובר"..בדכ שאני מתעורר וממשיך לשכב
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים שום דבר מפה.אני בתנוחת ה "ממרח שוקולד/חלבה" (זכויות יוצרים לי P: )כלומר- איך שיוצא יוצא, רגל פה, יד שם, וישנים, זה הכל.אבל אני אף פעם לא מתהפך ואפילו לא זז בלילה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תנוחת ה"עובר" ולפעמים "נפילה חופשית"...ואני יושן עם כל האיברים בתוך השמיכה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים גובהי 1.81 ולצערי כפות רגלי נוגעות כבר בברזל האחורי לכן אני מנסה קצת להצטמצם, אבל בכל מקרה אנ מנצל כל מקום במיטה
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני ישן בתנוחת החייל עם הידיים על הבטן. רק בתנוחה הזאת אני מצליח להירדם.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים ואיך בדיוק אתם יודעים באיזה תנוחה אתם ישנים ? התנוחה שהלכתם לישון בה היא לא התנוחה שאתם ישנים בה כל הלילה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים ממש אין לי משו קבוע. לרוב אני נרדם כמו כוכב ים כי ככה אני נרדם מול הטלוויזיה. לפעמים יוצא לי לישון בתנוחת עובר כשהשמיכה בין הרגליים. פה ושם אני בנפילה חופשית.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני ישן בתנוחת החייל עם הידיים על הבטן. רק בתנוחה הזאת אני מצליח להירדם. גם אני ככה רק שהכרית חייבת להישען על הקיר שיהיה לי שיפוע לראש או כוכב הים אבל עם הידיים מתחת לראש או מתחת לכרית (לפעמים גם על הבטן)
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים ואיך בדיוק אתם יודעים באיזה תנוחה אתם ישנים ? התנוחה שהלכתם לישון בה היא לא התנוחה שאתם ישנים בה כל הלילה. אני קם בבוקר רוב הפעמים בתנוחה הזאת... אני לא זז הרבה בלילה והעירו לי על זה שאני נוחר.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים Free fall rulez! thats some leet sleeping : אני קם בבוקר רוב הפעמים בתנוחה הזאת... אני לא זז הרבה בלילה והעירו לי על זה שאני נוחר. חחח איזה שוגי אתה... ד"א, ראיתי את הילד!!! אני נשבע לך!! (כאילו את החתול השחור הזה!! אבל יש מצב זה היה הילד לא? )
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים רק ככה אני מצליח להירדם! ;Dגם אני ראיתי את החתול!!היום בבצפר הוא הסתובב סביב הציפור שהתחשמלה מעמוד חשמל!
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים קודם כל אני ישן בלי כרית pillow = yuck!!! ואני ישן על הבטן עם ידיים ישרות צמודות לגוף ואני כמו גופה כשאני ישן אני לא זז ואי אפשר להעיר אותי (זה בעיה כשצריך לקום מוקדם בבוקר ,השעון הפנימי של הגוף לא עובד ושום שעון מעורר לא מעיר אותך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.