פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7512 ADATAGF6800GTHD 80-7200הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקעגם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אין מצב שבגלל שיש לך 512mb זה גורם לקירטועים.עכשיו מה הכוונה התעקמו רגליים?! בגוף קירור או של המעבד עצמו?מתי פירמטת את המחשב (במילים אחרות ניקית מהיסוד) את המחשב? האם אתה מריץ בדיקות spyware ומאחה את הכונן הקשיח לעיתים?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אין מצב שבגלל שיש לך 512mb זה גורם לקירטועים.עכשיו מה הכוונה התעקמו רגליים?! בגוף קירור או של המעבד עצמו?מתי פירמטת את המחשב (במילים אחרות ניקית מהיסוד) את המחשב? האם אתה מריץ בדיקות spyware ומאחה את הכונן הקשיח לעיתים?המחשב חזר השבוע מהמעבדה קשיח חדש הרגלים של המעבד אני מרגיש כאלו שהמחשב לא יכול לעשות כמה דברים ביחד
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים במקרה הזה הייתי מריץ בדיקה עם windows memory diagnostics על מנת לבדוק שאין פגם בזכרונות שגורם לאיטיות.וכמובן- הבעיה עם רגלי המעבד: אני לא יודע להגיד אם מה שקרה לך קריטי או לא, לכן תיגש לחנות בה יש לך אחריות על המעבד ותראה להם את הבעיה.אני לא יודע עד כמה תקפה אחריות של מעבד שסייעו לו להתקלקל אבל אני בטוח שבמקומך לא הייתי מהסס והייתי ניגש לבדוק את זה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר קנתי את המעבד בחולהרגלים לא נשברו רק התעקמו ואני לא יודעם את אם נכנסים בפנים בקשר לזכרונות אני יבדוק אם ההתוכנה שרשמתה מאיפה אני יכול להשיג אותה ?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים לגבי בדיקת הזכרונות הורדה מאתר מייקרוסופטולגבי המעבד- אל תתעצל! תבדוק את ההשלכות של הנזק בהקדם!
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים הייתי מציע לך ליישר את הרגלים שהתעקמו בעדינות רבהכמובן שזה על אחריותך בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.