פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אתה מבין שאף אחד לא יכול לענות על השאלה הזו, נכון?אקולייזר זה דבר מאוד סובייקטיבי שמשתנה גם מאדם לאדם, וגם מרגע לרגע.Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אוקיי, לגבי האקוולייזר אתה צודק זה כבר יותר עיניין של טעם אישי, אבל השאלה שלי הייתה ממקודת בעיקר על איזו עוצמה הכי מומלץ לשים את הווליום בוינדווס ע"מ שלא יווצר מצב של "קריעת" רמקולים...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מצב שלא קריעת הרמקולים לא יייוצר לעולם בגלל הועצמה בווינדוס. העוצמה שתיבחר בחוגה של הרמקולים היא זו שתגרום לבעיות.עם זאת, במידה ואין לך כרטיס מתקדם במיוחד, בכדי למנוע רעשי רקע חזקים, מומלץ להשאיר את העוצמה על בערך 80% מהמקסימום של כרטיס הקול.Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר יש לי Audigy2 ZS, והעוצמה עומדת כרגע על כ-25% בוינדווס, 25% ברמקולים ועדיין שומעים כזה שששש חלש...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר עשיתי כמו שאמרת, העלתי את הווליום בוינדווס והצליל נהיה הרבה יותר צלול... אני מאוד מודה לך עזרת לי מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.