פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים יותר נכון לינק.....http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מוצר מדבקה, קח בחשבון שאתה לוקח הימור על גדול במקרה שאתה קונה את הטלוויזיה שהרי אין עליה מידע בשום מקום חוץ מבישראל... היתרון היחידי בטלוויזיה הזו הוא השירות של ישפאר שהוא יחסית טוב. אני אישית הייתי הולך על קניית מותג איכותי גם אם זה כרוך בתוספת קטנה של תשלום, זה עדיף מאשר להמר עם 3500 ש"ח על מוצר לא ידוע.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר מוצר מדבקה, קח בחשבון שאתה לוקח הימור על גדול במקרה שאתה קונה את הטלוויזיה שהרי אין עליה מידע בשום מקום חוץ מבישראל... היתרון היחידי בטלוויזיה הזו הוא השירות של ישפאר שהוא יחסית טוב. אני אישית הייתי הולך על קניית מותג איכותי גם אם זה כרוך בתוספת קטנה של תשלום, זה עדיף מאשר להמר עם 3500 ש"ח על מוצר לא ידוע. ה"תןספת קטנה" הזאת היא בערך כפול במחיר..., וזה דיי משמעותי....
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אם כבר!יש עכשיו מבצע במגה של LCD בגודל 32 ולא 26 אינץ' של פוג'יקום (גם מוצר מדבקה אבל עם שנתיים אחריות)יש לה HDMI ו-8MS והיא HDTVב-4000 שקל והחזר של 500 שקל לקנייה ברשת - כלומר אותו מחיר ויותר אינץ' ועוד שנה אחריותהמפיץ שלה בארץ זה יניר מערכות שהוא מוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.